Header

måste sex börja med kärlek ? kan kärlek börja med sex ? slutar allt alltid i tårar ?? 
de är tre fråga man alltid går och tänker på, om du är kär och e i ett förhållande så är de väll naturligt att de slutar med sex, eller du kan ju alltid ha sex och sen bli kär efteråt, men ibland efter de intima ögon blicket som sex och de inte varar så slutar de  oftast med tårar tror jag.

för då har man kommit varandra så nära så att göra slut är de värsta, men va fan ... de vi ska komma ihåg i våra små hjärnor är att vi finner oftast ett bättre förhållande efter, liksom du lär dig efter verje förhållande vad som funkar och inte och vad som gör att de håller längre, DO WHAT YOU WANT WHEN YOU STILL HAVE THE TIME, ha sex om ni vill de, vänta tills ni är gifta, men vad ska du då göra om killen är dålig i sängen ? skicka efter skilsmässo papperna? mitt råd ha sex med killen eller tjejen för fan, och sen gör vad ni vill ;) 

hell yhea ! kisses

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen lov! Så skönt, lite jobb väntar men de är skönt att få en paus nu när studenten nalkas!

Oh, jag vill bara få sommar väder och få mitt liv vidare!

#liveandloveyourlife

❤️


Likes

CommentsSå trött idag, har prov idag och jag är så trött, har pluggat mycken man vet aldrig!
Igår så fotade vi vi för skojs skull eftersom man hår ett estetiskt program! Den blev helt okej bilden över! Riktigt nöjd!

Jag har också körning idag för att jag planerar att ta körkort runt den tiden jag fyller 18. Hoppas jag inte blir lika nervös som sist men jag tror att jag klarar mig!

Ttyl! ✌️

Likes

Comments

Orkar inte två prov i veckan i samhälle och matte och de pallar jag inte! So klarar jag nog men är så nervös dör matten 😥

Pluggat hela dagen och måste plugga mer ikväll och imorgon plus dagen efter de!
"OMG IM A SURVIVER OR THATS WHAT I HOPE"
❤️

Jaja en vecka sen kalas för min älskade mamma och sen är de påsklov äntligen, hoppas man hittar på något kul då!
Ttyl live ya!


Likes

Comments

Godmorgon, vilken underbar dag, fast nej den är inte så underbar för jag sitter just nu och fikar på mitt jobb men ska snart fortsätta!
Trött är man för vi hade gäster ikväll och barn mellan 8-10 år kan vänligen få en sömnig alltså, särskilt när dem är tjejer och vill ha fixat håret och sminkning när dem ska hem inom en timme för att gå och lägga sig. Jaja lite söta är dem ändå ovh men blir ju lite rörd när dem tycker om en med! 👍

Annars får man väll se vad man ska hitta på efter jobb, får väll se om något spännande dyker upp!

Ttyl! ✌️


Likes

Comments

Ja då var man uppe och vaken shit kan inte tänka mig att detta skulle funka!!
"SO FUCKING TIERD THAT I DONT CARE"

Jaja mysig tågresa med underbara vänner! Kunde inte va bättre efter gårkvällen som var mysigast! Vi år frusen yoghurt med jordgubbar, hallon och Marabou! Helt underbart gott alltså ni anar inte! Men nu får man försöka tagga skola till halv 1 jaja säger bara:
"De går bra nu kompis de går bra nu!"

Följ min kära besties blogg
@www.nattstad.se/zarajuntunen👌✌️


Likes

Comments

Tillbaka äntligen har varit lite upptagen med ditten och datten :)
men nu när man är här ingen så fattar man att något har saknats! !!
You alll lovleys! eller ja om ni nu läser? :P 
haha jaja var sak har sin tid eller hur? 

Ja idag är man ju bara i skolan och tar de lungt innan man ska ha PROV! OH SHIT! hoppas att man kommer att 

klara sig OMG jag ber till gud typ ;) jaja längtar till en underbar väll med mina kära vänner från min klass! Sara och Zara ja dem heter olikadant och? YOLO liksom!

myske mys och så hoppas jag på!! följ min vän Zara föresten på hennes blogg 
#www.nattstad.se/zarajuntunen #friend#love#her#Follow#her#now!

Kisses for all ttyl! 😘

Likes

Comments

Salam, tjo, hallo, bonjour ja hej alltså vad fan gör ni ikväll ?? super ?? nja mitt i veckan inte bra!! själv chillar jag med bästa sexigaste bruden EVER ni måste vara avundsjuka !! så vad tänker alla på ikväll?? jag tänker på mitt liv,
PS. jag e singel and i hate it ;) 

och de är min kompis med så om ni har insta kolla upp henne eller mig my reading bitchez! min kompis heter: alissonschnepel och jag heter: sebelius96

eller jag har en ide snapchata oss för fan vi är lite utråkade ;) plus då får ni ju se hur denna bruden ser ut som skriver här alltså mig ;) 

min snapchat är töntig men den heter sebelius-96  :P
och min kompis heter Schneplisch :P 

snapchata nuuuuuu !!! puss och kram och nip i ja vad ni vill peace !! 


Likes

Comments

kom och tänka på dem som väntar med att ha sex tills efter dem är gifta..... jag ve inte hur de är med er men jag skulle fan aldrig klara av de! liksom jag för i så fall två frågor:

1. gifter han sig med mig bara för att ha sex ?
2 .älskar han mig verkligen eller kommer han dumpa mig efter smekmånaden ?

liksom sen om ni har sex och du inte tycker han eller hon är bra i sängen, vad ska du då göra ? ska du säga "älskling vet du vad du är inte bra i sängen så du måste öva" ?? eller ska du säga " älskling om du inte blir bättre så vet jag inte hur jag ska klara mig" ? hahah sämsta någonsin, liksom för många förhållanden så är sex en sak som för er samman efter bråk eller annat, hur sams kommer ni då va om ni har problem med ert sex ?? :P hahahhaha 

jag tycker de är bättre och ha sex visst alla kan jobba på sitt sex liv men inte själv, jaja all lycka till era sexliv detta var bara mina tankar , kommentera gärna vad era tankar är ;)

Likes

Comments


 

 

 

ja nu jävlar så smäller de! ni killar, antingen är ni fega för att erkänna saker eller för vännerna ska skratta åt er ?? kan ni testa och stå upp för er själva ?? bara för att ni är vänner med tjejer så betyder de inte att ni är på g! för fan! de kan ni lära era vänner också!! 


face the ******* facts!: 
1. bara för en kille och en tjej är vänner måste dem inte va tsm, på g, eller KK!!
2. skaffa lite stake och säg emot! 
3. bara för dina kompisar skrattar så betyder de inte att dem jävlarna har rätt!! 

så klart kan detta vara fakta för alla tjejr där ute! för vi är fan nästan likadana ibland!! men för fan vi alla måste skaffa lite stake och stå för de vi tror e fucking rätt! och våga och satsa för vi lever bara en gång så fucking YOLO!! 

Likes

Comments