det här blir en blog om allt som hänt emellan min födelse och nutid. Basen i mitt liv ät att jag har två bröder, en stor och en liten. En mamma och pappa och en hamster(Jessie, jo det är från Disney programmet)

jag föddes den 22 september då var min storebror 5 år gammal. hur min mamma fick veta att hon väntade barn(alltså mig) är en ganska rolig historia. min mamma och pappa och min storebror bodde då ännu i ett hög hus, min mamma satt på balkongen då min storebror steg till balkongen. han blev väldigt glad och gick fram till mamma och kramade om hennes mage och sa "äntligen får jag en lillasyster"(då visste hon inte att hon var gravid) och min mamma fattade inget till hon senare fick veta att hon är gravid och ännu senare att de skulle vist bli en flicka.

det är lite svårt att växa i en släkt där nästan alla har ADHD. (jag själv har det också) då kommer vi till punkt 1.

1.att växa upp omringad av motorfordoner och spel.

det är kanske den allra viktigaste punkten av alla för den var den som fick mitt liv att rulla fram åt på det sättet det har. jag och min storebror har spelat spel så länge jag minns eller nå han spelade och jag tittade på men vår favorit spel var sly Cooper spelet om sly en mäster tjuv med Carmelita polisen som provar få fast honom. Men det märks ganska bra ännu i mitt liv för jag ännu tycker om spel och att köra mönkere. fast jag inte är ute oftast.

Jag är verkligen inte en social person det finns bara några människor jag orkar prata med(jag har ändrat namnen) janica,Bert och Bert och jo de har pårikitigt också samma namn janica har varit min bästa vän i 9 år hon är den ända människan jag kan lita 110%(110 är på flit) och då kommer vi till punkt 2.

2.att ha de bästa vännerna möjligt.

jag och Janica träffades i dagis då jag hade fått en ny docka som hade hår man kunde styla och fläta. jag hade inga vänner då men Janica kom fram till mig och fråga om hon fick leka med mig fast jag var blyg lät jag henne komma med. Men det roliga saken är att Janica tycker att jag lärde henne att fläta medan jag tycker att hon lärde mig att fläta. Men hur det än var var det en stor del av mitt liv utan henne skulle jag vara samma blyga flicka utan vänner som sitter ensam och läser utan henne skulle jag inte klara mig för hon är min allra bästa vän.

Likes

Comments