Tandställningen är nu av

Hello,


Jag tror inte jag har nämnt det, inte på denna bloggen i alla fall men jag har haft tandställning i 1 år och 8 månader och idag fick jag äntligen ta av den. Jag har vetat om detta sedan i Januari men inte sagt det till någon för att jag ville vara den sneaky bitch jag är och bara dyka upp med ett tandställningslöst leende.


I och med att jag var hos tandläkaren och att ta av tandställningen tog ungefär halva dagen så har det inte hänt så jättemycket. Det var otroligt fint väder idag dock och varmt också, sålänge man inte ställde sig i skuggan för då blev det riktigt riktigt kallt! Jag har även sett PLL idag, slutade vara koncentrerad efter att Ezria had getting it on, det var verkligen vad jag längtat efter hela säsongen haha.


Nu ska jag plugga, har ett historia seminarium imorgon och en spanska redovisning. Jag känner att detta blev ett otroligt osammanhängande och ointressant inlägg och jag är ledsen för det, förhoppningsvis går kvalitén på inläggen upp när jag kommit in i rutin. Här får ni i alla fall en liten bild på mitt nu inte-så-tandställningsklädda leende ;)​Bye Y'all

Gillar

Kommentarer