Billy Elliot - Musikal

Asså wow, jag saknar ord! Är helt Mindblown av vilken fantastisk föreställning det där var!


Efter skolan var jag med min klass och kollade på musikalen Billy Elliot på Malmö opera och jag måste säga att jag var helt mind-Blown hela föreställningen igenom!

Jag är en person som sällan gråter, såg hela Titanic utan att fälla en tår, men här grät jag flera gånger! Försökte till och med titta i kors för att få stopp på mitt gråtande, men det gick inte.


Killen som spelade Billy är 12 år, han sjöng som en ängel och hans skådespeleri var on-point hela föreställningen igenom! Han dansade även ballette och som tidigare dansare kan jag säga att jag är grymt imponerad, han var otroligt talangfull och som om det inte räckte med allt som jag tidigare nämnt så kunde han även steppa.


Jag älskade föreställningen och mina favoritkaraktärer var utan tvekan Michael, Billy och Mormorn (Spelad av Marianne mörk). De alla var otroliga karaktärer med väldigt talangfull skådespelare, jag måste säga att hela musikalen var fylld med talangfulla skådespelare och jag är som sagt helt mind-blown över hur otroligt duktiga alla barnskådespelare var!


Jag ger utan tvekan Billy Elliot 5/5 stjärnor! Vill ni veta mer om pjäsen och dess skådespelare, besök Malmö operas hemsida!

Tack Malmö opera och tack till alla som satt ihop denna underbara föreställning! Tack till er alla för en grym kväll.


Nu ska jag sova, godnatt!

Gillar

Kommentarer