2017 - resor

Hej!

Detta blir en liten annorlunda wanties, för detta är nämligen inga kläder eller sminkprodukter eller smycken på denna listan. Detta är mina wanties och planer inför 2017.

I juni tar jag studenten, jag ska springa ut genom skolans dörrar, ut på den stora trappan och hoppa för glatta livet. Men, även om detta är något som många skulle se som en självklarhet på "bra" listan inför 2017, så tycker jag att det ska bli otroligt tråkigt att sluta skolan och därför tänker jag lämna denna punkt ute från min wanties lista.


Jag och en kompis har bestämt oss för att göra en europatrip men hur vida den kommer att ske 2017 eller 2018 är oklart men det är klart med på denna listan.

Jag och en kompis har även beslutat oss för att i sommar besöka den underbara spanska kuststaden Valencia, som jag i höstas besökte med min spanska klass.

Självklart så ska jag även göra inomlands resor i år, jag och två kompisar tänkte besöka Ven och köra runt med golfbil där och enbart uppleva den underbara miljön. Jag ska även, i sällskap med mina kusin och min familj, på Falsterbo horseshow även detta år och det är alltid lika trevligt och mysigt.

Här har ni några av mina wanties, eller tummar upp kanske man ska kalla det, när det kommer till resor år 2017.
Jag hoppas att ni gillade detta konceptet och kommentera gärna vart era drömresemål går, skulle vara hur kul som helst att veta!

Vi hörs sen 💗

Gillar

Kommentarer