Ja, vad ska man göra! Kan börja med att jag var inte glad igår när jag var hos tandläkarn å fick redan på att dom behöver göra mer saker man dom ville se om jag var ok med de! Å jag känner att jag kommer inte orkar mer just med en sak till så skulle tänkte på saken tills vi sågs igen! Jag orkar inte berätta igår när jag kom hem så gör de idag!

Men just nu vet jag bara att käken min ska göra iaf, sen vet jag inte mer! Men var rätt nere över de idag, känner att jag vill inte göra de! De är så mycket just nu!

Men är rätt glad över jag jobbar idag så behöver men inte tänkt på de! Så jobbar en hel dag å det inte fel de! 

Om min ska samma fatta allt för igår! Kan jag säga att de blev inte de kag har tänkt mig å de är mer än käken som ska göra tydligen! Å jag känner på mig så kommer kag inte orkar gör mer än käken just nu!

Bilden är ifrån igår när vi var klara med tandläkaren å så gick jag å E åt mat!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är dagen som jag får vet hur dom kommer kära med min käke! Så kommer bli gött att få veta vad kommer att hända! Så kommer spände detta! Fick samtalet för en vecka sen om att jag skulle åka till Karlstad. Men fick kunder inte läsa av om de var bra eller dåligt eller om de kommer bli en stor sak va detta! Så nu är jag å E på väg till Karlstad och vi två har jobba på förmiddagen. Så de blir att åka ditt å sen hem har inte så kust å se på saker eller så, men E ville kolla på biltema så de blir att åka i en sväng efter allt! Kommer berätta mer ikväll vad kommer hända! 

Likes

Comments

Nu är de någons igen! Å har rast på jobbet! Så jobbar 6 timmar pass idag å imöra 4 timmar för att imöra är de ett möte om jag var väntar på å kommer berätta vad de är imöra. Så nu är de å lungt å dricka mitt kafé å snart de är dax att jobba igen! Jobbar till 15 idag å ikväll blir de stor tvätt!

Men imöra är jag rätt nervös över hur de kommers att bli å vad de kommer att säga å så!

Likes

Comments

Nu är de att prova något nytt! Jag letar efter ett nytt rött matt läppstift och har ju hört att Gerard osmetics har bra matt läppstift! Så klicka in på Madlady och skicka hem å nu får vi se om detta är bra eller ej!

Så idag kommer inte hänt så mycket ån, men E är hos sin pappa så är själv hemma å de är ju inte fel ska försöka att söva en sväng för att är jättetrött! Men vet inte än hur det kommer att bli ikväll om vi ska iväg eller vara hemma! Men näst helg ska vi bort vet jag iaf! Å då ska vi åka skoter med några vänner till E! Så de kommer att bli kul de! För att jag har inte åka på en skoter för ut! Vi skulle film lite å får se om jag kommer visa eller ej! Jag har inte bestämt mig än om jag vet eller ej! Men nu ska de dax att söva!


Likes

Comments

E å jag gick på middag för göra lite extra den här dagen ju! Så jag boka bord över en veckan sen för att vara säkrad att vi fick för att de är inte så många restaurangen i vår stad. Så boka i god tid! De var inte fel detta! Men ska ju mysa extra den här dagen tycket jag iaf! Så vi firar min dag å alla hjärtas dag för de är ju lättare de! Jag tog en drink å jag är en som person som inte ta något på en vardags kväll, för att jag känner inte fört men ibland gör ju inte! Så detta var ju inte fel så nu har vi precis kommit hem å nu ska vi spela lite tv spel innan de är söv dax! 

Likes

Comments