Maria Åkerberg - Deo Roll-On Essential

Samarbeten

I samarbete med Maria Åkerberg

Den här sommaren har verkligen börjat riktigt varmt och svettigt och vad passar inte bättre då än att Maria Åkerberg lanserar en efterlängtad nyhet? Den 25 juni släpper de två ekologiska roll-on deodoranter i dofterna Essential och Beautiful.

Jag fick förmånen att prova Essential och wow! Så fort jag flaxar lite med armarna så möts både jag och min omgivning av en väldoft. Jag skulle inte vilja påstå att den här deodoranten är typiskt kvinnlig eller manlig. Doften är lite skarpare än den man vanligtvis accesoerar med deodoranter för kvinnor, men inte allt för skarp, därför tycker jag att den passar perfekt för både män och kvinnor.

Såhär skriver Maria Åkerberg själva om sina nya produkter...

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra ekologiska deodoranter. I vårt sortiment har vi redan flera favoriter, som nu får sällskap av en flytande variant i roll-on-förpackning.

Deo Roll-On lanseras den 25 juni i två olika dofter; Essential och Beautiful. Deo Roll-On är fri från aluminium, propylen och parabener. Den aktiva ingrediensen Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate är ett mjölksyrasalt med bakteriedödande egenskaper, som förhindrar doft vid svettning.

Deodoranten appliceras direkt på nytvättad och torr hud en gång om dagen eller efter behov. Den absorberas snabbt av huden utan att lämna en klibbig känsla.

Deo roll-on essential

Innehåller eteriska oljor av Grapefrukt och Lagerblad som ger en frisk citrusdoft.

Storlek: Flaska om 60 ml med roll-on
Cirkapris: 149 SEK
Säljstart: 25 juni

DEO ROLL-ON Beautiful

Innehåller eteriska oljor av Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma, som tillsammans skapar vår populära beautiful-doft.

Storlek: Flaska om 60 ml med roll-on
Cirkapris: 149 SEK
Säljstart: 25 juni

Du hittar din närmaste återförsäljare på mariaakerberg.com 

Gillar

Kommentarer