I'm not here for your entertainment!

Är vissa killar tröga på heltid eller beror den bristande intelligensen på tillfällig minskad blodtillförsel till hjärnan?

Nej, jag vill inte träffa dig. Nej, jag vill inte se din kuk. Nej, jag är inte sugen på att ha sex med dig. Nej, nej, nej, bara nej! Fuck off! okey, tack bra. Oj, är jag snygg? Jo det tycker snubben jag dejtar också. Han behöver inte veta något? Hah, vem tar du mig för? Kom igen skicka en sexig bild! I helvete heller!

Känner ni igen er tjejer? Börjar bli fett trött på killar som vill ligga och inte kan ta att man inte är det minsta intresserad av dem. Oj, sårade jag din stolthet? Nej vet du vad, du är bara desperat efter närhet men jag är då fan inte här för att tillfredsställa dina patetiska behov. Vem fan tar du mig för? En slampa som inte kan neka en kuk när den erbjuds henne? Nä, vi tjejer funkar inte riktigt så.

En snubbe som tyckte det var okey att störa mig mitt i natten å börja tjata om å få ligga

Sure, jag var med i en dejtinggrupp på Facebook ett tag men det är över ett halvår sedan jag lämnade den och inte var det så att jag lärde känna snubben. Var det för jobbigt kanske? Du ville ju bara knulla så varför lägga tiden? Så dyker han upp flera månader senare och styr samtalet, jag inte ens ville ha, mot sex. Charmigt!

Kanske fråga om jag är singel hade varit på sin plats? Nej men kör på frågan om sex direkt! Jag blir ju så otroligt våt och sugen på dig då.

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Haha, alltså fan va dryg han är! Känner igen det så väl! Och fast du sagt nej ska han ändå försöka hålla liv i konversationen i hopp om att du helt plötsligt ska ändra din åsikt eller vadå?! Så jävla tröttsamt..
nouw.com/tessbjork
MissChaos
MissChaos,
Ja men precis XD
nouw.com/misschaos
Närketjejen
Närketjejen,
MissChaos
MissChaos,
Japp, stor suck
nouw.com/misschaos