Aco - Utvärdering

I ett tidigare inlägg från i vintras skrev jag om att jag införskaffat lite produkter ifrån Aco. Ni ser dem i bilden ovan. Ska tillägga att jag handlade mina i butik (apotek) i stan och jag har ingen aning om vilka återförsäljaren är som jag hittade produkterna hos genom Metapic.

Hursomhelst helst... Jag tänkte börja med produkten i mitten. En ansiktsscrubb. Har aldrig använt något sådant tidigare så har ingen att jämföra med men den är riktigt bra. Huden känns len, mjuk, ren och uppfräschad efteråt.

Deras ansiktskrämer finns för olika hudtyper och jag använder den för "oily skin". Funkar bra så länge man använder dem regelbundet. Missar man några gånger får iallafall jag torr hud direkt. I början var den bra, sen kom en period med några finnar. Men de försvann igen och det kom inga nya, så det är skönt.

Vad det gäller BB creamen är jag inte lika imponerad. Den är svår att applicera. När man applicerar med hjälp av fingrarna är det som att man får ta ett litet parti i taget och man måste skölja av fingrarna mellan varje applicering för så fort det torkat börjar det klumpa ihop sig och resultatet blir dåligt.

Gillar

Kommentarer