Möttes av detta när jag kom hem till familjen.

Och såhär såg det ut i min by i går...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

That 70's Show

Kommer ihåg tiden när denna härliga serie alltid gick på tv på eftermiddagarna när man kom hem från skolan. Tyckte om den redan då och nu gillar jag den ännu mer. Man fattade skämten redan då men nu kan jag se ett annat djup, det karaktärerna inte säger men så tydligt visar. Innan hade jag till exempel uppfattningen att Red bara var en arg pappa men nu ser man all kärlek som han faktiskt har för Eric.

Har ni inte sett That 70's show innan så tycker jag absolut att ni borde göra det! Det är ibland skönt med en serie där man bara kan slappna av och skratta. Den är väldigt lättsam, helt enkelt en perfekt serie efter en lång dag när man bara vill ta det lugnt en stund och varva ner.

Likes

Comments

Städat, städat, städat och städat lite till... och ändå är det otroligt mycket kvar. Sjukt fult ord förövrigt - städat.

Förhoppningsvis blir det i alla fall fint när jag är klar, lagom stökigt här nu. Tar en välförtjänt paus, känner mig febrig. Har nästintill lyssnat sönder Hollywood Undead's senaste album nu under de timmar jag har hållt på här hemma, den har fått gå på repeat och nu tror jag att huvudet ska sprängas när tonerna av Pray - put em in the dirt spelades, vissa låtar har den effekten.

Nej nu ska jag titta på ett avsnitt av the 70's Show och sen blir det mat. Vi hörs!

Likes

Comments

Veckoresumé

Veckans mående
Väldigt upp och ner, ena stunden bra för att i nästa bli dåligt

Veckans skratt
Blir en hel del när man har en knasig familj

Veckans grubblerier
Plugga? Ekonomin? Livet?

Veckans saknad
Kärlek

Veckans citat
---

Veckans bästa
Att värmen kom tillbaka till lyan

Veckans sämsta
De dåliga tankarna

Veckans podd
Inte lyssnat på någon

Veckans serie
That 70's show s1

Veckans låt

Veckans Instagrambild

Nyårsutmaningen
Blä!

Veckans inköp
Skorna!

Likes

Comments

Dagar och nätter, Djur och natur , Tankar och funderingar

Tog en skön söndagspromenad med min fina mamma i dag. Plusgrader och stundvis lite sol.

Vi gick in i skogen och tänkte att vi skulle ta oss runt en runda som vi går nån gång ibland bara. Vi trodde att vi skulle behöva vända eftersom vi gick i hjulspår och vi hade ingen aning om hur långt dom skulle leda oss. Men vi hade faktiskt sån tur att de ledde hela vägen runt.

När vi kommer fram till några hus som är sista anhalten innan man kommer ut på vägen för bilar igen ser vi att de har satt upp en skylt där. En skylt som talar om att här får man inte gå in. Va? Seriöst? Så nu får man alltså inte gå över deras gårdsplan!

Ööh okey! Visst, dom har säkert all rätt på sin sida att sätta upp en sådan skylt men det känns bara så fruktansvärt larvigt och onödigt. Kan man verkligen störa sig så mycket på att det passerar lite folk där? Hur ofta kan det bli? Två gånger i veckan max? Känns som väldigt få känner till den vägen.

Är rätt säker på att det är hyresvärden till de fastigheterna där som har satt upp skylten. Han är en sån där person som tror att han kan göra lite som han vill med det mesta. Tex är han jävligt bra på att lägga upp suggor och jordvallar på småvägar. Vägar dom tydligen ska fungera som så kallade katastrofvägar (om jag fått rätt information). Dessutom har han lagt upp en vall utmed en väg så att man inte längre har tillgång till en jättebra parkering och mötesplats. Bilarna fortsätter parkera vid det stället men nu kommer de inte längre undan ifrån vägen. Hur blev det bättre?

Nej seriöst, sånt här översittarbeteende har jag personligen extremt svårt för och blir så jävla uppretad. Men helt ärligt tror jag det är vad han vill. Jag tror att hans mål i livet är att andra människor inte ska tycka om honom. Kanske är detta hans sätt att skrika efter uppmärksamhet?

Aja, promenaden var nice i alla fall

Likes

Comments

1: Martin Almgren - Älskar den här killens röst, den är så behaglig att lyssna på. Tycker kvällens låt var bra och han gjorde den bra, började gunga lite rytmiskt i soffan här hemma.
2: Barbie - Denna låt gick tyvärr in genom ena örat och ut genom andra. Det var svårt att höra texten och den var allmänt menlös. De enda orden jag kommer ihåg är typ stark och aska
3: Moncho - Nej den här låten satte sig verkligen inte. Kommer knappt ihåg någonting av den.
4: Jessica Andersson - Helt okey låt med lite fart i, me like!
5: Kalle Moraeus - Nja, det här är verkligen inte min typ av musik, kan inte ens påstå att jag försökte lyssna.
6: Dotter - Ja! I love, I love, I love! Det här var verkligen så häftigt! Älskar att det var lite konstigt och överraskande. Bra låt som tåls att höra fler gånger. Även intressant twist på  budskapet/handlingen, inte ofta den typen av historia belyses från det hållet!
7: Mendez - Det här gillade jag! Glad pigg låt, dessutom är jag svag för spanska. Hans engelska uttal var inte det bästa men det var charmigt ändå. Spanskan lyfte låten.

Vilka tycker jag borde gått till final? Martin Almgren och Mendez! 
Vilka borde gått till andra chansen? Dotter och Jessica Andersson. 
Nöjd med slut resultatet? Måste precis som förra veckan gnälla lite på kvällens dåliga utbud av låtar. Lite besviken på att Dotter inte gick vidare, kanske är inte Sverige redo för denna typ av musik i melodifestivalsammanhang ännu, men förövrigt tycker jag att de bästa låtarna tog sig vidare, ja förutom Moncho då. 

NU ÄR JAG NYFIKEN PÅ ATT HÖRA VAD NI TYCKTE OM KVÄLLENS BIDRAG?

Bild lånad från SVT

Likes

Comments

Den här veckan har varit rätt så jobbig rent känslomässigt. Många tankar som snurrat kring än det ena, än det andra. Beslut måste tas och nu tror jag att de är tagna. Allt blir inte alltid som man har tänkt sig, eller i mitt fall blir det nästan aldrig som jag tänkt mig. Men kanske är det här beslutet ändå det bästa att ta, hur som helst måste det vara det bästa för det är ju här jag står nu, med ett taget beslut.

Ett beslut leder till andra och en sak vill jag lova mig själv och det är att vara produktiv nu, att göra det bästa av situationen. Att försöka le trots att tårarna vill tränga fram. Det här MÅSTE bli det bästa!

"Heaven can wait, we're only watching the sky"

Likes

Comments

Dagar och nätter

Dagen blev lite bättre trots allt. Åkte hem till lyan och där var det varmt igen, hela 22°C och det hade slutat porlande vatten i elementet i badrummet. Så det var ju bra att vaktmästaren var förbi i går och fixade det. Skönt med ett varmt hem, särskilt när man som jag är lite frusen av sig.

Blev en sväng till A6 för att inhandla ett par innersulor till de nya skorna. Blev ett par med upphöjning för hålfoten, perfekt då jag trampar lite snett inåt med fötterna. Nu kommer de lyftas upp lite vilket kommer gynna både knän och fötter - förhoppningsvis.

En promenad genom stan efter det samt pizza med hem. Nu ligger jag i soffan och känner mig lagom trött. Får se om det kanske blir en tidig kväll.

Hoppas ni har en fin fredag ☺️

Likes

Comments

Tankar och funderingar , Psykisk ohälsa

Ännu en gång slås jag utav hur patetiskt mitt liv är och jag funderar på varför jag inte bara ser till att det blir ett slut på det hela. Jag menar vem vill ens ha mig kvar här? Många gånger har jag tänkt tanken att den dag ****** inte finns kvar här längre då kan jag också lämna, för jag tror inte h*n skulle klara av att förlora mig och jag vill inte vara anledning till någons död, bara min egna. Jag vet att några få andra förmodligen skulle bli lite ledsna men de skulle hur som helst överleva det.

Vad är det då som håller mig kvar här? Jo hoppet om att det en dag ska bli bättre. Ett hopp om att jag ännu en gång kommer få känna mig älskad utav någon. En längtan efter ett bättre liv, ett liv där jag kan vara lycklig och helst också fri ifrån mitt psykologiska helvete. Ett liv där jag slipper vara rädd hela jävla tiden. Jag vill bara leva men livet jag har idag är bara patetiskt och värdelöst.

Usch nej, såna här inlägg vill väl ingen läsa men helt ärligt har jag ingen lust att skriva något annat idag. Bara ledsen idag och har varit sen igår natt.

Anyways... Alla har vi dåliga tankar ibland, kom bara ihåg att ventilera dem med vänner och gör sånt som får dig på bättre tankar. Dåliga tankar kommer och går och även om det är jobbigt idag kanske det känns bättre imorgon, eller om en vecka. Livet är trots allt vackert och möjligheterna är oändliga.

När man sitter med tårar i ögonen och skriver detta inlägg börjar snön falla i större och större flingor. Jag som älskar snö och framförallt stora dalande flingor, kanske ett tecken på att allt kommer bli bra till slut, jag måste bara hålla ut lite till.

Likes

Comments

Dagar och nätter

Ja men visst är det så att den kväll man väl lyckas somna i tid ja då ska man vakna två och en halv timme senare, tvingas upp ur sängen och sen vars vaken I minst två och en halv timme. Blä! Vaknade till igen fram mot 10 tror jag. Upp och äta lite frukost och sen dammsög jag och började plocka i köket. Tyckte nämligen det var dags för en liten förbättring på bänkarna i päronens kök, får väl se hur bra dom tycker det blev sen haha.

I dag kom vaktmästaren förbi min lägenhet och kollade på elementen. Verkar som att det blev lite fart och värme i dem men det började porla i det som är i badrummet, förmodligen luft i det trots att han luftade det.

Åkte ner mot stan efteråt för att leta innersula till de nya skorna men hittade ingen bra. Däremot hittade vi semlor - mums!

Har ni haft en bra torsdag?

Likes

Comments