Åååå! Jeg er så fornøyd nå. Jeg er nok litt sent ute, men NYX har kommet til Norge! Det er flere ganger jeg har holdt på å kjøpe det fra nettet. Men har rett og slett ikke giddet. Jeg liker best å prøve ut farger før jeg kjøper de.
Mye av varene hos H&M var allerede utsolg. Folk har jo tatt helt av, spesielt med de Lingerie lipstickene. De var jo så fine, heldigvis fikk jeg tak i et leppeprodukt!
Her er noe av det jeg kjøpte;Slang også med et bilde av Sleek sin"Barekissed illuminator", elsker å blande den med foudnation for å få en super glød på huden.


Har du også kjøpt noen NYX produkter?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 65 Lesere

Likes

Comments

Hei hei bloggen!

Denne helgen har vært helt super. Jeg har gjort utrolig mye på veldig kort tid og samtidig vært med noen av de kuleste menneskene jeg kjenner.
Gjennom jobben min dro jeg og tre andre til Fredrikstad. Her stod vi på stand og snakket om organisasjonen vi jobber i. Utrolig spennende og læringsrikt. Det beste med det hele var at vi hadde masse fritid til overs, så da ble det mye shopping for å si det sånn.

​Av en eller annen rar grunn så hadde de mye kulere shopping i fredrikstad enn i Oslo. Noe som ikke var helt bra for lommeboken min da. Så jeg kommer til å legge ut masse innkjøpsbilder i morgen. Bare å glede seg! 


  • 73 Lesere

Likes

Comments

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et innlegg. men her kommer en liten oppdatering for dere som er interessert.

Jeg har flyttet fra Grünerløkka til grorud.
jeg vil si at det meste er kommet på plass. men tiden har gått så utrolig fort, så mye har ligget i esker en god stund. Etter at leiekontrakten gikk ut, måtte jeg ta en god del ekstravakter pga. sykdom på jobb. Så det endte med at jeg jobbet hver helg og flere hverdager. så da har flyttingen tatt litt lenger tid enn antatt,
​-
​Noe annet som jeg brukte en god del tid på var kjøretimer. så nå er faktisk lappen i boks! noe som er sykt deilig! nå kjører jeg til og fra jobb, noe som er det beste i verden, da jeg slutter sent på kveldene.
​-
​Nå som ting også har begynt å roe seg ned, kan jeg endelig fokusere litt på bloggen. Har planlagt en del kule blogginnlegg fremover! så det er mye å glede seg til!

  • 85 Lesere

Likes

Comments

Hei hei!
I det siste har jeg ikke fått oppdatert så mye. Grunnen til dette er at jeg har vært i Bergen! Og da har dessverre ikke bloggen stått øverst på listen min.
Hele turen var veldig spontan, da jeg plutselig fikk plass til å skvise inn en Bergentur.
-
Jeg har fått shoppet litt kule ting og ellers bare slappet av masse. Det er så deilig å bare slappe av 100%. Ikke tenke på jobben eller alt stresset som er i Oslo.
Men i morgen går veien hjem igjen til hovedstaden. Blir koselig å se igjen familie, kjæreste og venner.

Nå har tatoveringene mine også begynt å "heale" seg ferdig. Så de svir heldigvis ikke lenger. Så her er de tre prikkene på fingeren min, som står for søsknene mine.

Snakkes!

  • 110 Lesere

Likes

Comments

Hei mine leser!

I dag var den store dagen da jeg skulle ta min første tatovering. Jeg var kjempenervøs, men det viste seg at det var det ingen grunn til! Det gjorde jo ikke vondt i det hele tatt og jeg er kjempefornøyd med resultatet.
Hvis jeg skal beskrive smerten så vil jeg si at det er som om noen skraper deg på huden. Solsikken bak øret gjorde ikke vondt. Men den Jeg tok på fingeren svidde mye mer og jeg kunne virkelig kjenne smerte. men alt i alt så var det ikke så ille.

jeg er hvert fall superfornøyd og har allerede planer om flere tatoveringer.Måtte faktisk gå rundt med en "pensjonist" trille-bag rundt om i Oslo. Kjøpte den for mormoren min og er ikke alltid like lett når man ikke har bil!

Ellers fikk jeg besøk av Jessica og vi dro ut på en pannekakecafé. Er alltid gøy å prøve ut noe nytt og jeg fikk også handlet inn litt interiør til leiligheten.

Har du hatt en fin dag?

  • 119 Lesere

Likes

Comments

Endelig er jeg kommet hjem fra jobb. Har jobbet hver dag siden forrige torsdag og kjenner nå at det blir deilig med to fridager.
-

Forrige uke var også min kjære søster her. Da fikk jeg vist henne litt rundt på grünerløkka og det endte opp med at vi satt oss ned på en café. Utrolig koselig å bare snakke masse og se ut på gaten. Er så mange kule mennesker her på løkka, får jo lyst på alle klærne til de som går forbi...

Noe som også er veldig kult er at jeg skal tatovere meg i morgen! Kommer selvfølgelig til å legge ut bilde av tatoveringen/e. Er utrolig spent på hvordan det kommer til å bli!


  • 113 Lesere

Likes

Comments

Hei!

I dag har det vært utrolig fint vær. Og da er det ingen gode unnskyldninger for å være inne! Så det ble en tur til Linderudkollen med Christina, Maren og søte, lille Laika.
-
Er det noe jeg er glad i så er det å ta bilder! Så dermed ble det tatt en del bilder i dag. Spesielt av Laika.

  • 126 Lesere

Likes

Comments

I dag kommer den ene søsteren min tilbake på perm! Gleder meg veldig til å se henne! Må innrømme at det er rart å ikke ha søstrene mine så mye rundt meg lenger. Men da blir det jo ekstra koselig å se dem igjen!
-
I morgen skal det også være fest hos meg. Så har på følelsen at dette kommer til å bli en super helg!

  • 134 Lesere

Likes

Comments

Hei!

I går ble jeg invitert til en studentfest i Ås. Jeg dro med en venninne av meg og det var kjempegøy!
I og med at temaet var "discobodega" så måtte vi jo sminke og fikse oss. Brukte sikkert over en time. Men da vi kom dit var vi de eneste som stod der med tuppert hår og glitrende klær. Så det var... kleint... kan man si.
Men ellers var det kjempegøy og det var så sykt god stemning!
-

Men noe av det beste på jord er å komme hjem igjen etter en fest! Bare slenge seg ned på sengen og gomle i seg pizza.

  • 137 Lesere

Likes

Comments