Nyhed

Mulighederne er mange, jeg kunne jo skrive om sport, eller mad...

Jeg må nok hellere starte ud med at skrive om mig selv. Jeg er ny på Nouw og jeg startede min blog op i 2017, men forinden det lavede jeg min Instagram i 2013, som nogen af jer nok kender mig fra: https://www.instagram.com/miss_brown_sugar_dk/.

Starten på noget nyt - blog verdenen.

Dette er forhåbenligt starten på en masse blogindlæg. Jeg har altid synes det var sjovt at dele noget ud af mig selv, og har længe arbejdet med tanken om at skulle starte på bloggen, men jeg har været usikker omkring at begynde på bloggen, da jeg nu ikke kun skal udtrykke mig via mine billeder, men også uddybe mig skriftligt.

Det hele startede med at jeg købte mig et spejlreflekskamera, hvor jeg tog utalligt mange billeder, og blev nok hurtigt træt af det. Så begyndte jeg at bruge nogle af billederne til at poste på min Instagram profil, hvor man kunne nøjes med en lille tekst under opslaget, men jeg blev positivt overrasket over hvor mange mennesker jeg fangede i mine opslag. Så man kan vel godt sige, at jeg startede som billede blogger på min Instagram profil. Jeg har altid godt kunne lide selvstændigt arbejde, derfor er det også en gribende verden for mig at komme ind til.

Jeg håber på en spændende tid!

xx. Aleksandra.


Likes

Comments