Trött på att kämpa

Är så trött på att kämpa och försöka hela tiden, börjar nå den där punkten att det känns så meningslöst för man får ändå inget för det. Skulle återgått till jobbet förra veckan enligt läkarens och min överenskommelse och jag provade, men som jag misstänkte så var jag inte redo så fick vända hem igen efter 1 timme och ringa läkaren. Läkaren i sin tur hade ingen förståelse alls, hennes lösning var att vi skulle byta medicin och jag försökte säga att medicin är inte lösning. Jag behöver få samtalskontakt och nu har jag äntligen fått en tid. Lyckades alla fall övertala läkaren att sjukskriva mig två veckor till och sen är tanken att jag ska börja jobba 25 eller 50 % igen. Är tveksam till det men jag ska försöka..

Och igår var jag på möte med Arbetsförmedlingen och de la väl mer eller mindre skulden på mig. Det är mitt eget fel eftersom jag pluggar 50 % och jobbar 80 % och har en pendlings tid på 3 timmar om dagen till och från jobbet.

Jag får hela tiden höra att jag är överambitiös, så duktigt osv. Men jag är trött på att höra det, jag kämpar dagligen mot en bättre framtid för mig och för min familjs skull, jag kämpar för att komma någonstans i livet och jag kämpar mot rädslor och allting.
Kämpa, kämpa och åter kämpa men känns som att jag bara står still och trampar och försöker hela tiden hitta ett hål att få andas och pusta ut och komma till ro för en stund. Men det är ju helt jäkla omöjligt.

Men nu jagar jag alla fall någon snubbe i Forshaga och se om jag kan få byta jobb, försöker leta annat vid sidan av så det är väl bara att fortsätta kämpa.

Imorgon fyller bonussonen 7 år och på lördag är det massa släkt och så som kommer och ska fira honom så närmsta dagar ska ägnas åt bak och städ och förberedelser för det, blir nog roligt.

Men just nu har jag överlämnat skeppet till sambon efter att jag varit hemma och vabbat för pojken som är sjuk och gått ut och satt mig på mitt lilla andningsställe och njuter av solen och en glass ihop med lite musik..

Ska nog bli bra detta till slut också..

Gillar

Kommentarer