Nu är det snart dax för utvecklingssamtal. Ska bli rätt okej, förr hatade jag det. Antagligen mest för att våran lärare på mellanstadiet tvingade oss att 'hålla' i samtalet & prata en massa som saker man är bra på. Hatar sånt, tycker det är skit jobbigt. Nu på senare tid har samtalen dock mer varit just ett samtal där man sitter & pratar lite om hur det går.

Idag har vi haft en riktigt chill dag, med 2 korta lektioner & sen sprang vi runt sjön. Jag sprang betydligt mycket bättre än vad jag trodde. Har inte sprungit runt sjön på över ett år & lyckades springa på 25 min (känner mej awesome 😎) Men redan efter 30 min började jag känna träningsverk precis överallt i hela min kropp. Till och med i armarna. (liksom vad håller du på med kropp???)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hellooo.. 😊

Sitter just nu hemma och väntar på att pappa ska bli klar så han kan skjutsa mig till Annie. Vet inte vad vi ska göra hos Annie. Men ska bli spännande att se hur hon bor, är första gången någonsin jag åker hem till henne. Är alltid lite spännande första gången man ska hem till någon. 😁

Igår kväll var ju jag och min familj på pojken med gulbyxorna, bio var rätt bra, men inget jag direkt rekomenderar bara lite mysig familjefilm. Men höjdpunkten på kvällen var den väldigt goda maten, vi åt på en restaurang och jag beställde lax med klyftpotatis, bacon och sås. SÅ GOTT. Ska dit igen någon dag.. 


Likes

Comments

Hej guys! 

Kom precis hem efter att ha varit på stan med en kompis, shoppade inget, har absolut inga pengar kvar alls är t.o.m skyldig pappa lite 😁. Men barnbidraget kommer ju nästa vecka så är bara att stå ut. Ikväll ska jag och la familia på bio, vi ska se pojken med guldbyxorna, som du så fint kan se i rubriken 😉. Trodde filmen var en tecknad barnfilm men tydligen inte.

Bilden är här ifrån.

Likes

Comments

 Ikväll har vi varit på mitt favorit matställe & ätit min favorit mat sushi. Var asgott som vanligt & såg som vanligt väldigt fint ut. 😋 Hade med en kompis idag, vilket var kul brukar annars bara vara folk som är yngre än mig där...


Likes

Comments

Nu är jag hemma & har varit ett tag, slutade nämligen 10:40 (WOOHOOO) så skönt, idrotten som är våran sista lektion var inställd idag 😄. Efter skolan gick jag och en kompis till Coop för att hämta mitt paket från Junkyard som hade kommit idag ❤❤. Fick dock inte hämta ut det för var tvungen att ha min pappas leg med mig, vilket jag inte hade 😣. Så får vänta tills ikväll på att få se mina efterlängtade kläder. 

 Här är en bild på mig idag tycker jag såg ut lite som en häxa i min fina primark kofta och min fina hatt (som lärare tyckte såg ut som en cowboy hatt, men det är det icke.) 


Likes

Comments

Hemma från fikan, vi fikade inte på espresso house utan det blev scores (väldigt intressant..) Blev Sjukt besviken. 😖 tog en muffins med kaffe smak, men den var torr & dyr.. 😟 nä nästa gång får det bli espresso house igen.Men muffinsen såg iallafall väldigt väldigt god ut 😋

Likes

Comments

Nu sitter jag och väntar på en kompis och sen ska vi fika på stan, antagligen Espresso House som vanligt... Idag har vi haft engelska, svenska och matte, inget speciellt alls. På engelskan spelade vi in när vi låtsades vara reportrar och pratade om nyheter. Min kompis skulle prata om vädret, så jag fick måla en jättefin bild på USA på tavlan i klassrummet vi var i (blev jättefin 😉).


Bilden är HÄR IFRÅN

Likes

Comments

Skriver en uppsats om bilar, såg detta och har nu suttit och skrattat åt den i ca. 20 min. 

  

Likes

Comments

Idag så har vi, som du kan se på rubriken, haft matte. Känns som vi haft matte hela dagen men vi har bara haft det i 1 1/2 timme (vår kortaste mattelektion), sen har vi även haft entreprenörskap. Efter skolan cyklade jag helt själv ner till stan för att köpa mig en eyeliner, har inte pallat köpa en ny efter att min förra torkade ut för en månad sedan. Men nu äntligen tog jag mig ner till stan. 😄 Nu ska jag skriva en grej som jag knappt börjat med på engelskan som ska vara klar imorgon.. 😁


           

Likes

Comments

Idag är det måndag & som alla vet betyder detta skola *suck*. Började dagen med 2 timmars matte, som gick as bra, sen samhällskunskap, där vi endast hade genomgång. Så det var en rätt bra dag. Ikväll ska jag testa att spela badminton med familjen så får se hur det blir. 

Såhär traskade jag runt i skolan idag, med min älskade klänning från Cheap Monday.

Likes

Comments