GOD JUL & GOD FORTSÄTTNING OCH ALLT SÅNT DÄR!

WOW vilken underbar jul och vilket nyår vi fick till! Trots en galen sjukstuga dagarna innan.

Ville aldrig att ledigheten skulle ta slut. (trots att det är faktiskt är ganska skönt nu att vara tillbaka i rutiner!) Det var konstigt att fira utan familjen dvs mina föräldrar och morföräldrar osv, då det är liksom tradition för oss i vår familj och vi älskar att fira julen tillsammans, men som tur var kom ju min bror Daniel och hans fru Tammy ner samt att min kusin var här redan, så några familjemedlemmar var ju med iallafall :) En jul utan Daniel och Tammy kommer jag inte ens ihåg när jag firade, det ska liksom förbli så.

Under julhelgen tuffade även min underbara tjejkompis Alexandra ner från LA. Och hon är ju som en familjemedlem till alla så hon förgyllde helgen på alla tänkbara vis! Den 24 december firade vi ju självklart en svensk traditionell jul (och gjorde en julskinka från grunden!!) och på juldagen kom även Kate, Leo, Brad etc hit och vi lekte lekar in i småtimmarna!

Men vi hann med rätt mycket de här veckorna; vi drack en satans massa vin ska gudarna veta. Men sen gjorde vi ju annat skoj också... vi hikade, åt ett helsvenskt julbord, gick på hockey, hängde på stranden, shoppade, åt ute på restauranger, tryckte i oss kilovis med socker och onyttigheter, strosade på Balboa etc etc. Det var en helt magisk holiday season ska jag tala om, och det trots att jag var sjuk första delen....men den där satans influensan skulle inte få stå ivägen för min jul inte, sånt är ju förbjudet!

E x

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments