Hej allesammans! Jag har beställt hem smink från fyra olika nätbutiker och idag har jag fått hem det första av totalt fyra paket. Det första paketet kommer ifrån Smink.net där de har jättefina och billiga produkter. Jag klickade hem en NYX primer som dessutom var på REA, en ögonskuggspalett från Sleek i färgen Au naturel, en 3 in 1 face form palett från Sleek i färgen light samt en CC cream i färgen light.

OM SMINK.NET
​Jag har aldrig beställt på Smink.net förut men jag är nöjd med deras leverans, betalningsmetod och deras hemsida. Jag gjorde min beställning i tisdags och fick hem det idag. På Smink.nets hemsida står det att leveranstiden är ca 1-3 dagar och det tog bara 2 dagar för mig att få hem det så det är superbra. Sedan betalar jag alltid med visa och det gick hur bra som helst och hemsidan överlag har bra priser på sina produkter. En vän till mig tipsade mig om att märket Sleek ska vara mycket bra överlag och att paletterna ska vara väldigt pigmenterade och populära. Om man ska jämföra priser så kan jag säga att ögonskuggspaletten kostade 139 kr inkl. frakt medans om man skulle beställt från Madlady.se så kostar det 149 kr och 19 kr frakt för samma palett. När jag shoppar på nätet brukar jag alltid shoppa via Bonusbay vilket innebär att jag får alltid tillbaka en viss summa på varje köp. Om ni vill veta mer om Bonusbay så kommer ett inlägg om det senare i veckan.

OM PRODUKTERNA
Fördelar: Riktigt snygga och funktionella, särskilt paletterna från Sleek. Paletterna är hög pigmenterade (men inte lika mycket som jag förväntade mig) och lätta att blända ut. Primern glider på som silke och torkar fort och CC creamen täcker förvånansvärt bra.
Nackdelar: Ögonskuggspaletten är lite trög att få upp.

SAMMANFATTNING
Bra produkter, bra hemsida och jag kommer definitivt shoppa där igen! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments