Freaky friday

Rosa

Jag studsade runt i rummet. Jag var så nöjd över den rosa färgen jag och mamma hade valt. Vi har precis flyttat till ett nytt hem då pappas jobb hade flytat honom och vi följde såklart med! Jag snurrade runt och runt och runt, mamma skrattade. Uppenbarligen var hon glad att allt hade gått så bra med flytten. Hon gick fram till en av flyttlådorna och tog fram min absoluta favorit bords spegel. Den hade jag hittat i en sten mitt ute i skogen. Jag tyckte att den var så förtrollande trotts att den var lite rostig men det gjorde ingenting.

Mamma rynkade lite på näsan åt spegeln, hon hade aldrig tyckt om den då den var gammal och jag hade hittat den ute. Jag hade insisterat och då kunde hon inte säga nej för jag bad inte om så mycket saker, det var ganska sällan jag verkligen tjatade om något. Hon ställde spegeln på skrivbordet som stod precis framför min säng.

Efter middagen var det dags att bada och göra läxor, självklart gjorde jag läxorna först. Det hade gått en vecka nu och jag trivdes i skolan men jag hade börjat höra konstiga saker i mitt rum. Först hörde jag dem inte så mycket, de var mer viskningar. Rösterna hade blivit starkare och starkare för varje dag och jag funderade på att säga till mamma och pappa men rösterna insisterade på att jag inte skulle säga något.

Jag stod i badrummet framför spegeln och borstade mitt blöta hår. Jag borstade och borstade men jag kunde se något röra sig i bakgrunden. Jag vågade inte titta i spegeln men jag kunde se klart och tydligt att något kom närmare och närmare. Jag stängde ögonen hårt och bad till änglarna att de skulle rädda mig. Jag öppnade ögonen och inget fanns där. Bara jag, spegeln och duschen. Hade jag inbillat mig det jag såg? Jag ropade på mamma.

Mamma stoppade om mig och sa god natt precis som hon brukade göra och släckte lampan. Jag kunde inte sova med lampan stängd och jag somnade. Dagen efter vaknade jag och jag stod precis framför sängen, jag kände mig luftig och tom. Jag såg på min säng, hur hade jag kommit hit? Jag tittade nogare och såg att något låg i min säng. Jag gick närmare för att se vad det var men något tog emot och jag slog i huvudet i något osynligt. Jag pickade på den osynliga bariären, vad var det här för något? Paniken steg inom mig och jag kunde se mig själv hoppa upp ur sängen. Mamma kom in för att se att jag var uppe och jag kunde se henne krama mig. Hon gick ut igen och saken som såg ut som jag log mot mig och vinkade.

Nu förstod jag, jag var inne i spegeln.

Gillar

Kommentarer

Melinabjorkmangot
Melinabjorkmangot,
Läskigt 😱😱❤️ vad bra du skriver! ❤️❤️nouw.com/melinabjorkmangot
MissA
MissA,
Tack hjärtat va snäll du är <3 nouw.com/missa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229