Då har jag Eleonore Svantesson, Liz svennelund och Nikolina Danielsson avnjutit en helg på vann spa i Brastad.
Det har varit helt underbart, man slappnade verkligen av när man var där.

Men jag önskar att vi hade haft lite mer tid där för man glömde allt verkligen, och det var så mysigt också.

Vi gick ner till strandbastun och bastade en stund och sedan så hoppade vi i fjorden som rinner förbi spa hotellet.

Igår kväll efter vi hade spa:at så gick vi upp till baren tog en drink och bartendern var så fin och snygg, så vi småpratade lite med honom och innan vi gick så frågade jag honom om jag fick hans nummer och det fick jag.

Jag kommer att åka ditt fler gånger verkligen, trevlig service och trevlig personal och mysiga rum.❤️🛀🏻💅🏻👍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 3 Readers

Likes

Comments

Du kommer alltid att finnas en plats i mitt hjärta, ett liv som lämnade oss hastigt men du är en vacker ängel.

Tankarna går till dig, familj släkt och vänner❤️🌹❤️😘

  • 3 Readers

Likes

Comments

När jag var på väg mot Hjärtum, så körde jag vid Strömskolan och plötligt fick jag tvärbromsa och körde på en mopedbil bakifrån. Men jag höll hastigheten mellan 40-45 km, när jag krockade hade jag hastigheten under 20 km.

Jag visste inte va jag skulle göra för mopedbilen hade inga lysen back över huvudtaget så jag hade svårt att bedömda om han skulle vänster, höger eller rakt fram. Och när jag upptäckte de så började jag bromsa och så nuddade jag honom. Men han påstår att han skulle vänster och blinkade men sett gjorde han inte.

Jag blev så jävla rädd när jag krockade, men jag gick ut och Möte killen jag körde på och sa att det inte var meningen. Men killen sa "min bil är skrot" men han gick och kramade mig och sa att huvudsaken är att vi klarade oss och att vi inte har ont någon stans.

Men när jag ringde till min kolega Josefin och sa att jag hade krockat så kom hon direkt, och en annan kom kollega Eleonore också för hon var påväg hem.

Jag berättade vad som hade hänt och jag fick räcka mina nycklar till en kolega, och dom körde båda bilarna åt sidan för att inte hindra andra i trafiken.

Jag fick sitta kvar i bilen, menas dom andra ringde efter brandkåren, ambulans och polis.

Brandkåren var först på plats, och dom pratade med mina kollegor och sedan gick dom och kollande mig, och under tiden så kom ambulansen, och jag var oskadd och killen också. Och som kollade igenom mig med även om jag inte klagade på smärtor.

Och under tiden så fick jag en filt för att jag var i chock så att jag frös jätte mycket, och dom hade även satt bilen på högsta värmen, men ändå satt jag i bilen och frös. och jag fick behålla filten och dom ville inte ha tillbaka den.

Och Josefin satt med mig hela tiden, när polisen kom så kollade dom hur bilarna var. Sedan då pratade en polis med killen och en med mig om händelsen. Men sedan så pratade båda poliserna med varandra.

Dom kom fram till att jag skulle betala böter på 2000kr för att jag inte höll avstånd, och det håller jag med om. Men han ljög om att han blinkade, men jag tog emot den och betalade.

  • 3 Readers

Likes

Comments

Äntligen så har jag fått en fast tjänst i Lilla Edet kommun, för jag har väntat i 1 år och 6 månader på att få en tjänst.

Det känns så himla bra och tjänsten är på hemtjänst gruppen ström i Lilla Edet, nu är jag fri nu kan jag göra vad jag vill. Ingen kan stoppa mig, för att jag har ett fast jobb❤️🎁😊🎂

  • 7 Readers

Likes

Comments

Detta kommer att vara svårt för mig att skiva, men jag känner att jag måste få ur mig det via ord för har svårt att berätta saker till folk via möten.

Nu ett tag så har jag känt mig trött hela tiden utan att veta varför, för jag har kollat upp mitt blodvärde& järn prover och nu så ser det normalt ut. Men jag har ändå tröttheten kvar och det gör att jag inte kan prestera lika bra som jag vill på jobbet.

Så jag har börjat att fundera om det kan vara att jag håller på att gå in i väggen, så nu tänker jag bara leva och vara lite självisk och tänka på mig själv, för jag måste trappa ner att vara så omhändetagande mot mina vänner och familj. För jag måste börja må bättre för annars så känner jag att jag kommer att bli sjukskriven för både depression och att jag har gjort slut på all min energi.


Likes

Comments

Igår kväll var det lite speciellt. För det var då jag hämtade min tvillingsyster på Landvetter flygplats, som ligger utanför Göteborg. Så nu har hon varit i England i 1 år och det har varit ett tufft år för både mig och Elin, men vi har klarat av de ändå även om vi har saknat varandra ganska mycket. Har vi lärt oss att vara ensamma att vi inte alltid har varandra, och det har varit lärorikt för oss båda.

Jag har varit ensam vissa stunder men då har jag kommit på andra sätt att sysselsätta mig med, men jag är så himla glad över att ha min syster tillbacka till Sverige igen, även om jag vet att hon kommer att flyga över och börja studera där. Men hon har vuxit jätte mycket detta året som hon har varit där och det är jag glad över, och nu så kan vi ha våra film kvällar tillbacka även om jag somnar efter 20 min så är det mysigt ändå.

Jag vet också att jag inte alltid har Elin bredvid mig, men jag njuter varje gång jag ser henne och jag skulle aldrig kunna leva utan henne, för hon betyder förmycket för mig för att jag ska kunna förlora henne. Jag vet att den dagen kommer att komma men nu så lever jag för stunden så får jag ta de som det kommer.. Jag kommer alltid att stå bakom hennes rygg och skudda henne, oavsett vad det är.

Men nu så väntar jag på att Elin ska komma hem och vi ska sätta på en film och bara mysa med varandra och ta igen tiden som vi missat på ett bra sätt.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN KÖRKORT🚗 Idag så klarade jag min uppkörning så nu kan jag göra Sverige osäker på vägarna. Tack så himla mycket Centrala Trafikskolan Säffle för att ni gjorde det omöjliga möjligt för mig, ni är Sveriges bästa trafikskola och ni har ett väldigt bra bemötande hos er. Ni gjorde också så att jag slapp att lägga lika mycket till på mitt körkort, men sammanlagt cirka så har jag betalat 54 000 kr på mitt körkort.

Jag är evigt tacksam över att ni finns, och tack till Olle Ahlberg som har varit min körskolelärare här i Säffle för utan dig hade jag haft hem längtan men du gjorde så att jag trivdes. För att du har varit som en andra pappa till mig❤️💋😘🚗😍🔅

Jag saknar er redan, men jag lovar att en dag så kommer jag upp till Säffle och besöker er😘❤️

  • 37 Readers

Likes

Comments

Då har man klarat första steget till körkortet uppe på Centrala trafikskolan Säffle på trafikverket alltså teoriprovet, nu är det bara sista steget kvar innan körkort "uppkörningen"🚗

  • 29 Readers

Likes

Comments

Då har jag varit i Säffle i en vecka nu, och det börjar att bli lite nervöst inför teoriprovet på fredag den 17/2-17. Så nu är det bara plugg som gäller så att man klarar det, och veckan efter så blir det uppkörning och förhoppningsvis så klarar jag det med och då kommer man hem med körkort i handen.

Jag har sett nästan hela Säffle och det är en fin stad, även om det ligger 2 timmar från där jag bor i vanliga fall, men det är en stad som jag verkligen komma tillbaka till bara för att det är en sådan fin stad. Men där jag bor på Centrala trafikskolan så är det lite kalt, men nu så ska jag krypa ner i täcket och fortsätta plugga teori så att jag klarar det. <3

  • 47 Readers

Likes

Comments

Då är man snart klar efter några timmars barnvakt till en underbar 3 åring. Längtar redan till nästa gång jag passar honom.

Längtar hem till min säng för att krypa ner i sängen och bara somna och veta att man är ledig i morgon😊🙂❤️

  • 52 Readers

Likes

Comments