Tjenare!

Idag ska jag å mannen åka å kolla på en ny lägenhet, såm vi är så sugna på att köpa! den är så himla min! precis som vi vill ha de, och läget är jätte bra på lägenheten.. där vi kan tänka oss att bo!

det är total omgjord i dec-08. så den är helt fantastisk! det ändå som är tråkigt är att den INTE har balkong! det är väl det ända som är dumt!

hoppas att vi får den hade varit så kul!

så kl 17:00 börjar visningen!

Pussss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ja imon fyller jag 21år.. kul att få gå på krogen och dricka alkohol i USA om man nu bodde där.. men nu gör man ju inte de, så skit i de.. hehe

Ikväll kl 18:00 kommer min släckt och jeppes släckt på lite kalas, har gjort massa goa grejer till mina gäster.. och städat som en idiot har jag oxå gjort! Men det är oxå gott at man har fått städar så ordentligt, så var de gjort!!

ååå jeppes mamma å pappa ska åka till Thailand på tisdag dom jävlana,,jag vill oxå med! det hade suttigt fin att komma till solen!! men icke men får vara hemma i kylan!!

Ne, nu ska jag fixa de sista för gästerna..

Ha de bra!

Puss / Emelie

Likes

Comments

Hellooo,..

Idag hade jag Biologi A prov. om Genetik, mutationer klassisk genetik, genteknik.. fan va jobbigt de är men ganska intresant de man fattar!! =) heheh

annars har jag bara pluggat.. imon ska jag jobba på Clarins NK. kanske ska fråga Mailn och ringa till en gammal jobbarkompis och fråga om ett glas vitt kanske skulle vara passande! det var så längesen jag var ute med anna, så de finns nog mycket att prata om =)

sen kanske på lördag ska jag till mamma å sova över. hoppas att jag får låna bilden!!!

HA DE PUSS!

Likes

Comments

Yes Yes Yes!!!

 

Nu har jag tagit de jävla körkortet!!! Så jävla skönt att ha gjort de nu!!! ÄNTLIGEN!!!!!

Är så jävla glad,,

tag de i fredas kl: 08:15, det var lite väl tidigt.. men skitsamma jag klade de nu!!!

Puss på er alla!


 

Likes

Comments

 

Kolla här då!!

Viken är igenligen snyggast??

BMW!

_________________________________________________________________

AUDI

Ja, viken är snyggast nu då???

Likes

Comments

Tjenare!!

Vilken är bäst i test??

Vi var ute å provkörde bmw för några dagar sen... Gick så jäkla bra... Like It!! Rikigt gott motorljud i den.. Verkar vara en riktigt bra bil än så länge.. 

Men man får ju ge Audi en chans oxå, så vi provkörde den idag.. Men NO NO NO!! Det var in kass bil.. den som vi körde iaf.. Vi kunde inte körde den bilen som vi ville ha, moton var för svag.. Bilen bara skakade när vi körde den.. sen luktade den bränt när vi skulle cabba ner :/ Så vi var inte nöjda! Vi ville testa en bil som funkar! MEN DET FICK VI INTE FÖR ATT DEN HADE DOM INTE SOM DEMO BIL LÄNGTE..VADÅ LÄNGRE!?  Dom hade ställt in den i hallen just idag! Men kör ut den bara, bilen stog ju bara där i hallan å va skiten! vad är det som gör de svårt, den stog precis vad dörrarna.. Det var bara att köra ut den! MEN ICKE! Se vi fick ingen bra start för Audi.. Vi skulle få komma tillbaka om vill ville, för dom skulle kolla igenom bilen.. Sen finns inte den bilen med den störst moton att provkörs som vi vill ha isf.. är inte de konstigt? Varför skulle man köpa en bil för flera hundra tusen om man inte får köra den innan.. är dom dumma lr?? Man är ju inte så dum att man slänger ut pengar på en bil, som säljaren säger att den är bra! KLart att han säger de.. Han kanske inte änns har kört den själv, vem vet? 

Men man ska inte ge sig vill man ha en bra bil, så ska man få egna uppfattningar.. De kanske bilr den tillslut ändå?? 

Marre, jag gav dom en chans.. Du som är sån Audi LOVER!!! ;)

Ne, just nu är de tummen upp för BMW!

Audi får tummen ner!

men det är ju så att Audin har ju ett lite bättre pris en BMW, så de tåls att tänka på.. Man är ju inte gjorda av pengar! TYVÄRR!

Men fortsättning föjler BMW VS AUDI..

Over and out...

Likes

Comments

Hellooo..

Har varit å kört idag.. det gick bra!

Men snart ska jag sätta mig på 3 å åka till min första skoldag. haha men det ska faktiskt bli kul.. hoppas att man får snälla klasskopmisar.. haha =)

Har köpt penna å block å grejer.. så jag är redo! hoppas det inte är alls för jobbigt med pluggande nu, för jag måste hinna med att jobba oxå...

 

Ha de gött måsta skynda mig nu!

 

Pusss

Likes

Comments

 

Nummer 8 är att turnummer och turdag för kineser, men är de det för mig??

 

 

Likes

Comments

Helloooo =)

Fan va skönt jag klarade den jävla teorin!!!!!!

BARA ett steg kvar uppköringen, och den är redan bokad!!! =)

 

Ha de gött i regnet!

PUSSPUSS

Likes

Comments

 

Fan, va sjuk man är då... Kan ju knappt andas! Vad är detta??

Imon ska jag jobba oxå.. ORKA de när man är sjuk..

Usch, har inget liv kvar, känns de som.. jeppe är inte hemma på 2 veckor, jag bara jobbar å sover, och när jag är ledig sover jag å pluggar jag bara! Låter inte så kul va? Och det är de inte heller...

Hoppas de släpper snart, så att jag blir frisk!!!!

NU ska jag sova! Dom säger ju att man ska sova mycket om man är sjuk! Så det är bara att sätta igång...

GOD NATT!!!

PUSS&KRAM

Likes

Comments