Detta är känner jag mej stark . Känner att jag kan ta hela världen på mina axlar , men det gör jag inte utan jag lägger energi på det som är viktigt , familjen välmående jobb . Resten av min energi går till mitt mål i vikten förra året tog jag 20 kg och i år tänkte jag döda 10 kg till . I slutet på månaden blir det ett gymkort i ljustorp . Och eftersom jag liksom går i ide’ på vintern är dax att kliva ur det och ta kortare promenader . För mej är promenaderna grejen då mår jag som bäst , händer massor med kroppen och jag rensar hjärnan och detta ger mej energi å styrka ... så nu är det slut på ursäkterna utan ut mä mej och ta å sparka livet i ärslet .
Vi kämpar fortfarande på med sviterna efter ett hårt år , men jag tror på oss , att vi har kraften att vända de här .
Nä nu mot ett jobb dygn

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vill berätta om Hjalmar han är vår kloka pojke som öser kärlek över de flesta mycket speciell.  har aldrig varit med om maken till hund han bara äääälskar hans motto ösa kärlek över människorna så mycket han orkar .
Han hade en person som han älskade extra mycket ,hans Peter . När han kom hit skrek Hjalmar av lycka. 
en dag i maj åkte han bil med Peter och bilen voltade trodde allvarligt jag hade tappat min älskade hund men pga fina människor och kunniga veterinärer i Sundsvall klarade han sej med hjärnskakning tre brutna revben och givetvis chocken som han fick hjälp med snabbt. 
Trodde aldrig vi skulle få tillbaka hos fina Hjalmar ... Men sakta med säkert blev han sej själv .
Hans favvo person klarade sej inte utan han dog i juli . Tror på nåt sätt att han förstår han har sett oss i svårt sorg . Han har en mening med livet .. Han ska vara med oss ❤

Likes

Comments

Just idag snuddar jag i mitt medberoende igen . Just i dag får jag kämpa med mej själv , samtidigt som jag känner mej stark . Det här att vara medberoende till sitt barn är svårare än många tror .. Man vill göra allt för sitt barn samtidigt som man måste låta dom göra egna misstag och lösa det själv , vi kan faktist inte lösa allt åt dom för då hjälper vi dom inte .. Just i dag gör jag allt för att inte skuldbelägga mej själv och när nära anhöriga säger att allt har blivit som det har blivit för att jag har skämt bort ungen ..Kvalicerat SKITSNACK ett par byxor eller smink mm gör inte att barn sparkar polisen på smalbenet eller röker på och festar .

Jag har gjort det bästa jag bara kan .


Detta är har varit skit år 3 dödsfall och 2 av dom tok för tidigt . och sjukdommar i familjen .. detta är prövningens år har jag lärt mej massor om mej själv . Vi människor är otroligt sårbara och otroligt dåliga på att ta hand om mej själv ... och säg till personen du älskar hur du känner innan det är försent .


Föresten i all skit mår jag bra och känner mej stark och är glad å lycklig i hela själen ...

pöss på er

Likes

Comments

skolan har börjat dvs äntligen rutiner för tonåringar.  Jag är en av dom som tycker rutiner är bra för barn i alla storlekar  . Eller mamman älskar att dom här annat för sej än att hoppa på mina nerver 😎😂 .

Alltså min hälsoresa som jag gör just nu är det bästa jag gjort . jag går stadigt ner i vikt . och min energi håller i sej ... orkar med mitt hektiska liv utan trötthets dippar alltså jag bara älskar det .

Inom snar framtid kommer det bli en förändring vilket kommer bli bra 😁 
känner mej fortfarande grymt stark känns om jag skulle kunna ja vad skulle jag kunna typ springa jorden runt . 

Älskar att jag vågade förändras 💋💞

Likes

Comments

Hej

Igår åkte jag och kärleken på en tur i skogarna här dvs romantik på vårat vis , vi åkte bara och reflekterade över livet , vad otroligt skört det är .

I april bregravde vi vår vän Lasse som dog i cancer vilket tog mycket hårt för oss och vi hinner inte hantera denna sorg så var vår kära vän peter med i en olycka . han har kämpat som värsta stålmannen men det höll inte utan han ligger just nu på sjukhus och kämpar för sina sista andetag . Hur hanterar man detta , hur stöttar man familje medlemmar som mår dåligt i sorg .. Maktlösheten är tortyr !!!!

Annars kämpar jag med min resa och det känns jätte bra känner mej otroligt stark kickar livet i ärlet varje dag och klarar det galant . Sen jag började började med ett koncept som funkar på mej , eller det enda som funkar på mej .. så har jag inte haft några gråtattacker , inga vansines utbrott haha då menar jag obefogade utbrott , ingen ångest , inga depp peroder ... och jag lovar jag tror inte har mått så bra sen jag var 3år .. och ett plus i kanten är att jag har gått ner 17 kg och minskat 31.5 cm sammanlagt och heltplötsligt vill jag motionera göra någon åt min kropp som jag bokstavligen misshandlat i många år med skit mat osv och har inga planer på att ge upp ... utan jag utamanar mej själv och sätter upp nya mål i livet hela tiden .

Likes

Comments

Nu har jag semester .. som jag längtat . då nu kommer solen skina några veckor :D

Planen är att inte göra ett förbannade skit förutom att öka lite i motion ;) Och forsätta sträva att lyckats .

Mätte mej i morse och har nu minskat - 24 cm i kroppen och jag mår riktigt bra i knoppen . helt fucking amasing !!!!

JO jag vet eftersom jag har förgiftat kroppen med skit i väldigt många år och vägt väldans många kilo så kommer kroppen slänga i hänga vilket har varit en fasa fär mej ... men det har jag släppt för med rätt kost så mår jag jag så jävla bra och känner mej så stark !

Vi tänker på vår kära vän Peter som kämpar sakta men säkert tillbaka vi saknar dej som fan , både jag och Roger känner att du var/är en unik vän finns bara EN Pedar . Sist vi träffade dej så tyckte jag att du fäste blicken på Roger vet inte om det var medvetet men i alla fall . Kämpa nu tillbaka till oss we need ya !

Ha en fantastisk helg på er .. och var rädd om varandra ...och andvänd bilbälte kan faktist rädda liv !

pöss på er ;)

Likes

Comments

I mitt förra inlägg skrev jag att jag inte längre skyller på graviditeter för min övervikt utan min över vikt är mitt fel bara MITT fel . Tänker heller inte vara arg på mej själv över att jag har förstört min kropp .
Utan med rätt kost och träning så gör jag något åt saken .
I hela mitt liv har jag väntat på att andra ska göra mej lycklig ... Men nu vänder jag på det måste faktiskt göra mej själv lycklig och vet ni jag är lycklig ❤
Tamesatan älskar livet .
I går tog min yngsta son och kamphundar en promenad i terräng blev ca 3 km grymt skönt för mina skjärt muskler 🙈 .
I morgon jobbar jag näst sista passet . sen stänger jag av alla mina väckar klockor i tre veckor 😎🌞 . längtar att sova halva dagen och nattsudda halva nätterna bara för att jag kan !
I morgon åker mammas bebis till Stockholm för att kolla in storebrors nya lägenhet (inte visste jag att navelsträngen kunde bli så lång 🤔)
Nä lägga huvve på kudden å vänta in morgon dagen .
sov gott 🌛

Likes

Comments

Den klassiska ursäkten med att vara fet är hallå jag har ju fött barn . Att föda barn blir man inte fet av utan det är det man stoppar i sej under en graviditet och efter barnet är fött så gör du inget åt saken blir du bara fetare och fetare . För du stoppar fortsättningsvis i dej saker för du anser att det är du värd den där bullen,kakan, osv .
jag har varit den personen som har blivit otroligt fet och då menar jag tjockis på riktigt , var nära å lägga mej under kniven . Var tjock trött och bitter .
Men jag gjorde ett val efter 18 år , och det är tufft jävligt tufft , kommer aldrig få tillbaka min kropp igen all extra hud på mage bröst och armar kommer släpa i marken men hellre det än att vara fet som en kelgris. 
Det de handlar om att göra ett val .
Lovar att det är det bästa beslut jag tagit , Att ta hand om mej själv , mår så jävla bra trots jag vet att jag har lång väg kvar så ska jag nå dit .
känslan att orka , Att tycka om sin spegelbild , Att känna att man duger på alla plan ... Den känslan är oslagbar ❤💪

Likes

Comments

Jag har bantat hela livet men istället hamnat i ett mat missbruk.  jag har prövad att bara äta bananer eller väga min mat , prövat LCHF men massa massa förbjudna saker funkar inte i min värld . ramlade över pepp att tillsätta rätt kost och näring som kroppen behöver i the shit!!! Finns inget förbjudet men väljer att äta rätt kost .
Har energi , Kan se mej i spegeln utan att må illa 😊
sen i april har jag minskat 24 cm i kroppen och  13 kg . jag har typ 20 kg kvar med små delmål .. tvingar mej inte till något utan kroppen väljer själv , att ta den när promenaden , att hålla mej aktiv som jag inte orkat tidigare .  Min hängröv hänger inte alls lika mycket längre 😎 men en nackdel mina big boobs är fortfarande big men påverkas av tyngd lagen 🙈😛 får se till att inte släppa dom fria så man snubblar på dom 🤣 . 
Å så det här med semester andra dagen å jag känner mej rastlös , har städat förråd och stugan , nu är det övervåningens tur ... njuta av ledighet var det va ?!  funkar så där 🤣🤣😎

Likes

Comments

Jag har bantat sen jag var i tonåren , mått skit dvs ingen själv känsla överhuvudtaget hatat min egen spegelbild .
testat alla bantnings program som finns tror jag . och har inte förrän i dag förstått vad problemet är ... tog bara över 20 år innan poletten trilla ner .
Men vet ni har hittat min grej , Jag går ner , mår skit bra och då menar jag på alla plan . har fått en fantastisk själv känsla . vill inte spy längre om man råkar se sej själv i spegeln  .
och jag har en fantastisk energi längtar inte till sängen hela dagen utan jag fångar dagen och gör något åt den !
Givetvis händer det fortfarande saker i mitt liv , Men jag orkar hantera det och löser bara det . Utan att bryta ihop 🙈och det bästa av allt ! Min ångest är borta jo ni såg rätt BORTA !! 😎😁
kosten är allt  och då menar jag allt för utan rätt näring orkar inte kroppen
och kommit på som jag skrev tidigare vad mitt problem är . och det var att jag åt sällan förgiftade kroppen med skit  . och när jag åt så slängde jag i mej som 15 hungriga vikingar . på tre månader har jag minskat 25 cm i kroppen och ca 13 kg  .... tvingar mej inte ens ut på promenader utan kroppen och hjärnan vill helt plötsligt vara fysiskt aktiv . loving it ❤

Händer massa i mitt liv just nu vår bästa vän Peter och vår hund satt i en bil som voltade och bägge slungades ur bilen och skadade sej . vår hund Hjalmar klarade sej undan med tre brutna revben 😣 och han är nästan återställd nu 😀 men vår vän Peter ligger nedsövd i Umeå  😢  håller bara alla fingrar å tår att han vaknar och han är som vanligt utan krämpor . Men det är bara vänta å se . denna jävla .... inte min grej!!!🤔 
Förresten vi tog hand om en liten pudel tjej som behövde mat kärlek veterinär vård och massa uppfostran 😎 hon har gått upp i vikt  , har god aptit, kommer nu på inkallning "oftast 🤣 " efter matte har sprungit ikapp henne måååånga gånger och jagat hem lilla frökenVi kommer lyckas med henne med precis som vi gjort med Hjalmar 😊 .
nu ska jag utsätta mej för en nära döden upplevelse ... dvs väcka tonåringar 🤣 wish me luck .

Likes

Comments