Woohooo, idag fick jag mitt körkort!!!!!!!!! BRUM BRUM!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Yes, jag klarade teoriprovet. :) Nu är det bara uppkörningen kvar! :D

Likes

Comments

tja, för er som är intresserade finns jag numera på http://fridz.blogg.se Enjoy!

Likes

Comments

okej. jag kan nog inte ens beskriva hur mkt jag hatar dig. springa runt och säga att jag har anorexi och att jag har betett mig illa. du är så jävla falsk att du bara tänker på dig själv. ååh. jag får panik. människor som dig borde utrotas. lär dig att vara lite mänsklig för en gångs skull.

Likes

Comments

numera är jag rödhårig as hell. bild finns här.

Likes

Comments

Usch, ska det behöva vara såhär i flera dagar till? :( Jag håller på att försöka sluta röka. Har inte rökt på 1½ dygn. Deet är skitjobbigt. Det är fan så jobbigt att vissa stunder vill jag bara gråta. Jag funderar starkt att skita i det här och hålla fast vid det som jag alltid har sagt; när jag blir gravid, då är det dags att sluta!

Likes

Comments

Äntligen, efter 4 dagars letande och trånande. Jag har hittat min favoritlåt. Den som jag har hört på radion 2 ggr, som jag föll för med en gång. Har inte vetat namnet på varesig artisten eller låten. Nu vet jag... jag var t.o.m. så desperat att jag mejlade in till PopNonStop i p3.. LOL! Men Cia där, hon visste vad jag sökte. :) Dagens: Supermode - Tell me why. Grymt skönt sound. :) Me like. Nighty.

Likes

Comments

Låttips: Lily Allen - Smile Muse - Starlight Nelly Furtado - Promiscuous. Tjena hej hallå.

Likes

Comments

Jaha, som ni kanske vet, så har jag varit i Tunisien, blev bjuden dit av en kompis. Och man hade ju varit dum om man hade tackat nej. Men det önskar jag att jag hade gjort, såhär i efterhand. Det var en hemsk resa, men samtidigt fick jag lära känna hennes riktiga jag... Egoistisk till 100%, ett hjärta av sten, för stolt för att veta när man har gjort något fel... ja, listan kan bli lång. Iaf, min kompis är där nerifrån, och självklart ska hon få träffa sina vänner, inget snack om saken... men varje kväll...? Och, när jag inte ville göra det som hon SKULLE göra, då blev jag lämnad hemma på hotellrummet och fick skylla mig själv. Sen kom hon hem på förmiddagen, efter att ha festat en hel natt.... Okej, men sådär gör man bara inte!!! Man börjar ju undra varför du egentligen ville ha med mig?! Det värsta är, att hon tycker inte att hon har gjort nått fel. Okej, aldrig mer vill jag ens träffa dig. Nu har jag fått träffa ditt riktiga jag... Du ffick mig att må riktigt dåligt under den veckan, ffick mig att känna mig helt jävla ensam och utanför. Jag ringde t.o.m hem till min älskling, och grät för att jag längtade hem! Jag har aldrig haft sådan hemlängtan någongång, och jag vill aldrig uppleva det igen. Fatta att du har uppträtt fel! Visst, jag är jättetacksam över att du faktiskt BJÖD mig på resan, men sen då? Var det meningen det som hände sen? Man får väl ta hänsyn till varandra? Jag tog jävligt myckett hänsyn till dig, i.o.m att du bestämde allt vi skulle göra! Grr, jag hyser jävligt mycket agg mot dig!!!! Fuck off, forever!

Likes

Comments

...som är dumt att tacka nej till, ja, det fick jag igår. :) Min vän, Rim, ringde mig igår när jag var på jobbet. Hon frågade om hn fick bjuda med mig till Tunisien på fredag... haha, ja, fan vad chockad jag blev. Fick beslutsångest och sa att jag skulle höra av mig på måndag. Snack med David och chef behövdes kände jag. För David var det inga problem, han tyckte att jag skulle åka. Så nu är det bara min chef kvar att tampas med... men det får jag göra i morgon bitti... men det borde inte vara några problem. I så fall får jag ringa och sjukanmäla mig, och komma tillbaka en vecka senare med solbränna :) Hihi.... Såå, på fredag, en vecka till tunisien. Fy fan vad skönt, jag som har längtat efter en veckas semester, sol, bad, fest och shopping. :) Hoho, det kan ju inte bli bättre! Det ska bli jäkligt skönt att komma iväg från allt! Slippa tänka, slippa vädret, bara vara.... :D Nu är jag trött, så jag tänker snart lägga mig i soffan och slappa en stund. 4 dagars jobb kvar. Sen semester... Wihoo, kan det bli bättre? Iofs ja. :P Och imorrn ska jag kllippa mig. :) Ciao!

Likes

Comments