Hej allesammans!! Hoppas ni mår bra jag mår iallafall toppen. Förlåt för att det inte kom ut något inlägg förra veckan men jag var sjuk och sen hade jag inte tid. Snart jullov som ska bli jätte skönt för att jag behöver värkligen en paus från skolan känner jag har varit gaska jobbigt på sista tiden. jag längtar till julen för då ska jag till min frmor och farfar och vara där i typ 10 dagar kanske har inte riktigt koll på det men jaja. Jag har inte gjort så jätte mycket idag men jag har varit i skolan och hemma. Men jg kommer inte upd så mycket mer iår utan det kommer mer 2018 men vi ses på onsdag hejdå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla! Idag så har det varit en väldigt snurrig dag. Men en ny dag imorr och nya tag. Så himla glad att det kanske ska snöa på söndag och det roligaste, Bea ska sova här så hoppas att det snöar när hon är här! Påtal om Bea så kommer hon imorr till söndag, men tyvärr blir det allra sista gången vi träffas iår så vi måste filma massor av videos och sånt. Kommer bli så tomt utan Bea men vi ses ju som tur om någon månad sen. Men ska göra lite saker. Så kan tvärr inte skriva mer ikväll men ska hitta lite saker som ag ka skriva om till nästa gåg så HEJDÅ!

Likes

Comments

Hej allihoppa! Förlåt Far att jag har glömt att blogga!! Jag har glömt och det har hänt lite grejer. Me jag lovar med hela mitt liv att jag kommer tillbaka nu och jag ska börla planera vad jag ska skriva om så det inte blir bara en tråkig text som är jätte tråkig... Så ska ta tag i detta nu men idag blir inget för jag inte har tid. Men ni vet jag upt Måndagar Onsdgar Fredagar så ses vi på fredag! 

HEJDÅ!!

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas ni haft en bra dag! Själv är jag groft förkyld pga att en i klassen hostade i mitt astikte 4-5 gånger! Super jobbigt att vara såhr förkyld. Saknar skolan och kan tyvärr inte gå imorr heller. Men vi åker till Tyskland imorgon kväll så det blir ju nice! hoppas bara inte att jag blir mer förkyld för vi ska sova 2 nätter på båten sen 1 dag i Tyskland. Så det kommer ingen upd på fredag! men vi hörs på måndg då. HEJDÅ!!!!!


Likes

Comments

Nämen hej alla! det var ett tag sen. Andledningen att jag inte uppdaterat något är för att, jag inte hunnit, har glömt, och lite annat. Men ska inte uppdatera varje dag längre utan jag uppdaterar:

Måndagar

onsdagar

fredagar

För att det blir lättare att komma ihåg då. Men vi hörs på osdag så heeeeejjdååå!

Likes

Comments

​Hajzan alla! förlåt supermycket för uppdateringen. Det har bara varit svårt just nu. och jag kommer tillbaka på fredag nästa vecka så ta det lungt tar bara en paus, så vi hörs snart.

Likes

Comments

Hajzan och glad Halloween!

Idag gick vi en runa i några kvarterer. Vi tänkte såklart "vi kommer typ få 20 godisar" så vi gick i några kvarter och har typ 15 godis bitar. sen vi går till fler och fler och sen har vi helt plötsligt halva. Vi tänker att gå några kvarter fler och tillslut så blir båda våra hinkar fulla. Vi tänker mer kan vi inte få. Men vi går lite till. Sen vi måste lägga det i fickan. Sen så går vi hem. Och vi sätter oss vid bordet och bara "vad har vi gjort" vi andas lite börjar äta typ 4 stycken och håller på att svimma av hur mätta vi blir se jag tar inte mer men jag blev nästan rädd så mycket godis vi två har fått. 

Okej nu ska jag fixa lite saker så vi hörs imorr. 

HAJDÖ!!!!!!

Likes

Comments

kommer inte skriva idag för att jag inte har inte tid idaf så vi hörs imorr

Likes

Comments

Hajzan!

Idag ska jag prata om vad som vi har gjort. Ja, vi satt på akuten hela natten i 7 timmar. Helt sjukt.

Klockan 7 vaknar jag (alltså jätte tidigt för att ha varit uppe hela natten). Direkt sätter mig i köket och redigerar dagens vlogg. Sen laddar jag upp den på youtube och efter gör jag frukost. Klockan halv 10 vaknar Bea. Sedan så gick vi ut och hoppa över buskar. Sedan kom min farbror och hans fru och hälsade på. Efter dem hade varit här så gick jag och Bea till rusta. Där bjöd Bea mig på pengar. Till mig köpte hon en liten hårig vit boll till mina nycklar och en aloe vera deodorant. och till sig köpte hon också en boll,body lotion paket och en peal of mask till oss båda. Sen gick vi hem och efter en stund åkte vi till lile skog. Meningen var att leka men Waldy (EN HUND) men vi fasnade vid en utsikt och tog sånna där goals bilder. Sen kom vi hem åt en pizza och chillade helt enkelt och ja, det var väl typ det nu måste jag redigera.

HAJDÖ!!!!!

Likes

Comments

Hej allihopa!! Idag så har jag fotat ungefär 80 bilder, asså bara igår och idag. Men vi skulle ta de sista bilderna vid solnedgången tillsammans på ystads högta topp. Då tog vi bilder, dem alla blir verkligen super lyckade men den sista var yoga bild, men vi höll på att skratta ihjäl oss. Det var så svårt. Bea började med att ramla bak hela tiden den så började jag trilla bak, och det var svårt att vara seriösa vilket är rätt svårt när man är mee Bea. Men tillslut så lyckades vi med bilden. Och så roligt har det alldrig varit att ta en bild. Men det kommer om några veckor ett inlägg om mina bilder och sånt.

Men tack för du läste så hörs vi imorr

HAJDÖ!!!

Likes

Comments

Mina socialamedier:

Youtube: Mishias liv

Instagram: mishia_gogelein

Snapchat: mggelein8