De var väldigt sorgligt att sluta 9:an. Dagen började inte så bra då jag hade sovit en halvtimme mer än planerat så blev stressad, min brun-utan-sol såg super konstig ut samt att jag fick en smink fläck på min klänning. När jag väl var i skolan kändes det bra. Vår lärare hade dukat upp med glass, jordgubbar, bullar osv och på varje plats låg en papperstallrik med ens namn på. Några personer i klasen hade utsätt vad de tyckte man var alltså klassens.... Jag blev klassens politiker haha. Efter själva avslutningsceremonin sköt vi konfetti och tog lite kort. Under eftermiddagen åt jag lunch med släkten och klockan fem åkte jag hem till Tuva. Hela klassen var där och vi åt god mat, pratande och körde lite olika lekar bl.a kubb. Det var ett bra avslut på våra tre år tillsammans och jag kommer sakna alla sjukt mycket!!❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 33 Readers

Likes

Comments

Mamma gjorde en jätte god pudding till mig imorse,den innehåller kvarg,havregryn och på toppen blåbär och kokos. Så snällt av henne att göra frukost åt mig. Det var också jätte fint väder när jag gick till bussen. Sammanfattat en riktigt bra morgon.

  • 50 Readers

Likes

Comments

Idag hade skolan bestämt att vi skulle ha en friluftsdag. Jag var inte jätte taggad till en början men när det väl var dags tyckte jag det skulle bli kul. Vi gick till Rynningeviken (tror jag det heter) ungefär 6,5 km från skolan. När vi väl var framme var det inget planerat vad vi skulle göra så jag och mina kompisar gick ut på isen och gled runt lite haha. Efter det grillade vi hamburgare och vid kl 12 gick vi hem. Det var superskönt att komma hem tidigt, dock fick jag den sjukaste träningsvärken och deckade direkt när jag kom hem!

  • 53 Readers

Likes

Comments

Jag är i älskade Göteborg, Sveriges framsida. Vi kom hit vid 7 tiden och har firar en av mina föräldrars kompisar

  • 90 Readers

Likes

Comments

Nu sitter jag äntligen på planet till Sverige. När ni läser det här har jag landat och kanske till och med kommit hem. Resdagen har faktiskt gått ganska bra. Jag gick upp vid 8, åt frukost, badade, duschade och packade det sista. Vi bodde en bit ifrån flygplatsen så det tog tre timmar att åka bil dit. Jag ägnade tiden åt att lyssna på olika poddar samt läsa en bok som heter Dumpad. Det är en dokumentärbok som handlar om Ahmed. En ung Svensk kille med rötter från Afrika som blev dumpad av sina föräldrar i landet Mogadishu, Afrika. I boken får man följa hans resa hem, det är en hemsk bok och man blir väldigt upprörd på vuxna men den är verkligen värld att läsa!

Flyget till Amsterdam gick 17:00 och tog två timmar. När vi kom fram gick vi och åt på samma ställe som sist. De har buffé men det fanns inte så många vegetariska allternativ så jag fick nöja mig med pasta och grönsaker. Imorgon kommer ett inlägg på allt jag köpt i Spanien, till dess får ni ha det bra!

  • 150 Readers

Likes

Comments

Idag är sista dagen här i Spanien. Vi gick upp tidigt vid sju för att kunna åka till marknaden innan det blev för varmt. Vi var där i några timmar men jag hittade bara en grej. Mina småsyskon däremot flätade halva håret så nu ser dem väldigt coola ut. Vi blev klara klockan 12 och åkte hem och lagade pannkakor. Sedan var vi hemma ett tag. Lite efter tre åkte vi till en affär och handlade igen. Nu ska vi packa ihop allt och kanske ta ett sista dopp i poolen.

  • 157 Readers

Likes

Comments

Dagarna här har gått otroligt fort. Om bara två dagar åker jag hem och då är det exakt två veckor sedan vi tog flyget hit. Helt ofattbart. Dagarna har varit fantastiska (förutom när jag brände mig som en kräfta) men jag känner inget vemod över att behöva lämna. Jag har fått hemlängtan. Jag saknar mina katter, mitt rum och några roliga människor som inte är med på resan. Sist men inte minst saknar jag svensk mat.

Idag var antagligen sista gången för i år som jag fick sand mellan tårna. Vi åkte till en annan strand än den vi var på sist. Det var mindre folk men mycket högre vågor. Jag fick flera kallsupar och trodde jag skulle drunkna vid ett tillfälle men det var kul iallafall, haha.

  • 162 Readers

Likes

Comments

Större delen av gårdagen spenderades på ön Isla de Tarbarca. Vi tog båten 11:30 och var framme en halvtimma senare. Vi badade och snorklade. Fiskarna var jätte närgångna så jag blev rädd och gick upp efter några minuter, haha. Efter det satte vi oss på en resturang och köpte glass och dricka. Man blir inte lika hungrig i värmen så det var lagom. Dock hann min glass smälta lite innan jag fick den. Strax innan tre tog vi båten tillbaka till fastlandet och åkte hem. Efter det gjorde vi inget speciellt.

Jag har som ni kanske märkt blivit en dag försenad med de senaste inläggen. Alltså det ni läste igår handlar om det jag gjorde på tisdagen. Imorgon kommer inlägget vara i takt med dagarna eftersom jag varken tagit fina bilder idag eller gjort något särskilt intressant. Hoppas ni förstår vad jag menar, puss.

  • 166 Readers

Likes

Comments

Igår morse åkte vi till ett köpcentrum. Vi var där i ungefär 4 timmar och jag lyckades hitta bl.a en stickad bikini. Vi åt lunch där och jag tog pannkakor. Efter det åkte vi hem och bara chillade. Klockan 5 åkte vi in till Torreviejas stad och gick runt och kollade i lite affärer. Jag köpte en klänning som jag ska ha på min farmors bröllop. Vi åt middag på en italiensk resturang, ironiskt att vi är i Spanien. Jag tog en vegetarisk pizza som var väldigt god. Efter maten gick vi till tivolit precis bredvid havet .De har ungefär 20 karuseller och jag prövade två av dem. En liten bergochdalbana med mina småsystrar och en slags flygande matta med min storasyster. Attraktionen är svår att förklara men den var väldigt rolig och gick många hundra meter upp i luften så man fick en fin utsikt över Torrevieja.

  • 173 Readers

Likes

Comments

För andra gången i mitt liv badade jag i en Saltsjö. Det är som det låter en sjö som består av 15-18% salt, i havet är det ungefär 3% salt. När man går i sjön känns det som man går på en body scrub för det är väldigt oljigt och salt precis som i en scrub från The body shop. Har man sår så får man dock väldigt ont. Det är väldigt långgrunt där så man skulle förmodligen kunna gå över till andra sidan utan att bli blöt i håret.

Likes

Comments