Hej.

Long time, no writing: I know.

Har hänt massor sista tiden. I mars dissade mitt ex (A) mig, och jag träffade en annan kille (M).
Har träffat M sedan dess och han har verkligen ställt upp för mig, på alla sätt och vis. Nu på sista tiden har jag insett hur mycket jag faktiskt tycker om honom. Kanske... *djupt andetag*... Är det till och med så att jag älskar honom.

För några veckor sedan blev jag utslängd hemifrån & M lät mig flytta in hos honom. Han bor inneboende hos sin systers ex, vilket jag nu oxå gör.

På sista tiden så har M slutat... Ta på mig. Slutat pussa mig. Slutat krama mig. Slutat hålla om mig när vi ska sova. Jag är sjukt ledsen för detta. Har tagit upp det med honom några gånger, just för att jag är så ledsen över det, & han tycker att jag tjatar. Han säger att det blir för klängigt.

Idag har vi pussats en gång, det var innan han åkte till sin fotbollsträning. När han kom hem så ropade vi hej till varandra, sen snackade vi lite. Sen kom han in i vardagsrummet där jag låg på soffan. Då sa jag glatt till honom: Ska du inte komma och hälsa?
Och menade då att jag ville ha en puss. Då började han direkt med att det blir för mycket kläng och han vill inte ha det så osv.

Grejen är att jag känner att jag verkligen behöver närhet i mitt liv. Jag behöver någon som kramar om mig, som visar att han tycker om mig. Visst, han visar det på andra sätt, men jag vill att han ska visa det på det fysiska sättet oxå.

Jag tror att jag är deprimerad. Delvis på grund av detta... Jag vet faktiskt inte varför jag bryr mig så mycket om det.

Jag är otroligt svartsjuk också. Han jobbar tillsammans med en tjej, det är bara de två som gör samma arbetsuppgifter. Det betyder att han kommer hem och nämner henne i princip varje dag. Jag... Jag klarar inte av det. Blir hur bitchig som helst varje gång han nämner hennes namn. Och samma gäller hans ex. Dock var han tillsammans med henne i högstadiet, men de var tillsammans väldigt länge.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till... Jag hatar detta. Jag hatar kärlek. Jag hatar människor. Jag hatar livet. Fuck allt och alla 😭

Hoppas ni har ett bättre liv än vad jag har. /Miserable

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ville bara säga att jag hatar mig själv. Hejdå 👋

Likes

Comments

Hej people!

Idag tänkte jag skriva av mig om min bästavän S, som för närvarande bor utomlands. Känns egentligen som lite av ett svek mot henne att inte säga sånt här till henne, men ja... W/e.

S är en underbar person på alla sätt och vis. Hon stöttar mig i allt och så.

Men på sista tiden har hon börjat tjata på mig om massa saker. Som att jag ska dissa A för att han inte vill vara tillsammans med mig, att jag måste söka massa jobb, att jag ska "ta tag i mitt liv" osv osv. Grejen är att jag har redan tagit tag i mitt liv, & jag behöver INTE en extra förälder. Faktiskt. Börjar bli fett trött på det.

Och detta med A berättade jag inte för S förrän två dagar senare. Jag drog mig för att berätta det eftersom jag visste att hon förmodligen inte skulle ställa sig på min sida. Självklart hade jag rätt, hon sa bland annat att "om du förlåter honom så kommer du se jävligt dum ut". Dock sa hon sen "men det är upp till dig, det är du som ska leva med det, inte jag eller någon annan". Det är den största stöttning jag fått från henne på en låååång tid.

När vi skriver på facebook så har hon börjat vara helt kall mot mig, typ skriver med punkt och inga smajlisar eller någonting. Jag fattar faktiskt inte vad jag har gjort för fel.. Är faktiskt ledsen att vår relation har blivit såhär. Hon kommer hem den 21 februari, så ska sätta mig ner och prata med henne då & fråga vad som är problemet mellan oss.

Yes.

Hoppas ni har ett bättre liv än vad jag har. /MiserableThis is what a bestfriend should be like.

Likes

Comments

Hej.

Asså jag vetefan vad som händer. Tydligen har A haft sex med min och hans gemensamma bästavän, I, & när jag konfronterade henne med det och frågade "har du haft sex med A?!" så nekade hon starkt till det och tog bort både mig och A som vän på Facebook direkt.

Så bara sådär *knäpper med fingrarna* så förlorade jag en av mina bästavänner.

Hon hade sagt till min andra bästavän, S, att hon inte orkade med all drama. Men för mig är inte detta bara drama, detta är ändå en allvarlig anklagelse mot henne. Hade jag fått något sånt mot mig (och jag inte hade gjort det) så hade jag absolut inte tagit bort personen som vän, jag hade hellre velat bevisa att jag var oskyldig. Blir bara ännu mer misstänkt om man gör så som hon gjorde.

Över till min "relation" med A nudå.. Har träffat honom två gånger efter att han berättade det. Och jag vet inte vad jag ska göra. Jag är så jävla splittrad. I måndags träffades vi i en timme för att prata, & vi kom inte fram till ett skit... Sen åkte jag till honom igår och sov hos honom till idag. Och han har varit så underbar mot mig. Visst, det är väl pga skuldkänslorna antar jag, men ändå.

Mitt i natten så drömde jag att han dissade mig och gick med I istället. Efter den hemska drömmen så vaknade jag halvt. Då slet jag åt mig täcket som vi båda låg under (av någon anledning, vi hade två täcken haha...) och vände ryggen mot honom, skiiiitsur hahahaha.

Och självklart hade vi sex. Det var underbart, han pussade mig (vilket han knappt brukar), & det var allmänt bra helt enkelt. Men mitt i allt så kom jag att tänka på att I förmodligen hade legat på exakt samma sätt i den sängen, så då blev jag äcklad och låg där som en död fisk.. Sen blev det otroligt skönt och det distraherade mig. Men ja...

Asså jag tycker om A helt otroligt mycket och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill inte bli äcklad av honom. Han är så snäll & gullig. Och snygg. Dreglar när han tar av sig sin tröja.

Och när jag sover hos honom på vardagar så jobbar han ju. Och när han kommer från jobb brukar han vara trött och lite irriterad (inte alla gånger, men majoriteten). Så därför tänkte jag idag att jag skulle gå därifrån innan han kom hem & att jag skulle fixa i hans lägenhet lite. Så jag diskade upp all disk, bäddade sängen och lite sånt. Sen stack jag från honom vid två, så kom han hem typ fem & så skrev han till mig "jag trodde du skulle vara kvar när jag kom hem!". Jag tyckte det var supergulligt, att trots att han brukar vara på inte-superbra humör när han kommer från jobb så verkade han ändå vilja ha mig där. När han skriver/säger sånt så smälter mitt hjärta som en glass i sommarsolen. HAHAH nä fyfan vad cheesy, men ja, ni fattar.

Men jag tror att jag ska fortsätta träffa honom... Vi får se helt enkelt.

Puss och kram, tavelram.

Hoppas ni har ett bättre liv än vad jag har! /Miserable


Till I alltså ... 😒

Likes

Comments

Hej

Det är dags för en sån här milslång text igen där jag skriver vad jag känner för tillfället. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Men ja, tror iallafall att denna texten kommer till stor det att handla om mitt ex, A, min stora kärlek sedan 2,5 år tillbaka.

Jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska bete mig osv. Jag har träffat honom i snart tio månader och det enda jag vill är att vara tillsammans med honom (precis som jag ville för tio månader sen). Problemet är då han (missförstå mig rätt). Han vill inte vara tillsammans med mig av någon anledning.

Två av mina bästavänner har börjat tjata på mig massor att jag inte borde vara med honom längre, med anledning av att han inte vill vara tillsammans med mig och "visa upp mig som hans tjej" osv. Men A är lixom den kille som jag har tyckt om så jävla länge, han är den jag har riktigt starka känslor för. Han är lixom A, han är min (även fast han rent teoretiskt inte är det, men fysiskt är han).

Förra helgen, den 16de januari, så skrev han till mig att han tycker om mig och var jättegullig osv. Sen när jag festade nu i helgen, den 23dje januari, så började min bästavän I dra upp detdär med att jag inte borde vara med A mer. Så började jag gråta supermycket för jag var alkoholpåverkad och känslig. När jag hade slutat gråta så skrev jag till mitt ex "varför vill du inte vara tillsammans med mig?" så svarade han att vi skulle ta det när vi träffades, så jag åkte till honom på natten. Sen när jag mötte honom så drog han upp det jag hade skrivit, så jag bara "jamen varför är vi inte tillsammans?" Han bara "vi tar det sen, det är kallt och vi borde skynda oss hem och sova" ungefär. Sen dagen efter så var vi båda superbakis och vi sov typ hela dagen så det var inte riktigt tillfälle att prata om det då.

Sen kom jag hem på kvällen/natten på lördagen och så skrev jag till honom att "vi pratade aldrig om det vi skulle haha..." Så svarade han "nä vi var för fulla/bakfulla" så jag bara "ja, men vi måste prata om det :( inte för att jag inte mår bra som det är nu utan för att jag vill veta helt enkelt" han bara "ja jag vet.."

Jag vill bara veta varför. Och precis som jag sa till en kompis så kommer jag inte att dissa A bara för att två av mina bästavänner säger att jag borde göra det. Jag struntar faktiskt lite i vad de säger vad gäller mitt kärleksliv. Där går jag helt och håller efter mina känslor, vilket jag tycker att de borde förstå.

Men jag förstår faktiskt inte varför de ska lägga sig i. De är lixom två av de som jag har berättat allt för tidigare. Och visst, de får lov att ha sina åsikter osv, men de behöver inte tjata på mig eller försöka påverka mig. De hade ju kunnat säga typ en gång "jag tycker att du ska skita i A, därför att han inte behandlar dig som han borde göra" ungefär. Men inte typ varje gång vi snackar. Så gör inte jag med dem, de får lov att göra vafan de vill i sina kärleksliv, det är inte min business.

Men ja.

Hoppas ni har ett bättre liv än vad jag har. /Miserable


Likes

Comments

Hej!

Ursäkta mitt språk i detta inlägget.

Jag är så jävla trött och jag är så jääävla sexuellt frustrerad så jag kommer snart åka hem till mitt ex och våldta honom. JAG LOOOVAR.

Är så tröööötltltltlltltöötötöt. :(((

Hoppas ni har ett bättre liv än jag just nu, haha! /Miserable

Likes

Comments

Heej,

Det var ett tag sedan jag skrev nu, men så kan det vara.
Kan väl säga att jag inte har skrivit för att jag har mått otroligt bra faktiskt! Haft den bästa sommaren i mitt liv!
Men just nu händer det massa jobbiga saker...

För det första ska jag börja på högskola. Om exakt en vecka börjar jag där. Och jag har ingen aning om hur det kommer att bli.. Är superduperorolig för det.
Ovanpå detta så stals min väska när jag var ute i helgen. Älskade min väska riktigt mycket, använde den helatiden! I den låg mina nycklar och mitt bankkort (ja, jag spärrade mitt bankkort direkt, självklart!). Vi har bytt lås här hemma idag.
Ännu en sak ovanpå allt, mitt ex (som jag umgås jätteofta med och har sex med minst en gång i veckan osv) var och träffade en tjej med sina kompisar nu i helgen. De sov över hos henne, & jag vet inte ens vad de gjorde. Får sån ångest när jag tänker på det. Och när han kom hem från henne så blev han typ helt dryg mot mig. Från och med nu ska jag inte skriva till honom alls eller skicka något överhuvudtaget till honom innan han skriver till mig. Tänk om det håller på att ta slut... jag vill inte... 😭
Och nu har min bästakompis, J, börjat typ få en annan bästakompis som bor vid henne, och visst, det är helt okej för jag har ju S som bästakompis som bor vid mig, men det känns ändå tomt.
Och idag har S varit rättså konstig mot mig. Asså typ halvt dryg, & jag undrar verkligen om jag har gjort något eller vad som är problemet..

Jag har insett att, det känns inte som om jag är mig själv just nu. Jag är typ elak och jag vill ha saker på mitt sätt helatiden typ.. Jag vet inte om det är såhär, men ibland känns det som om jag inte bryr mig om när andra skriver om deras problem eller så. Fast det gör jag ju egentligen, men det känns inte som om jag kan visa det på ett bra sätt, har typ helt kommit ur det, hur man stöttar folk.. Vilket oxå gör mig ledsen.

Och idag så skrev F till mig att jag alltid vill att folk ska tycka synd om mig och sånt.. Jag blockade henne direkt för jag märkte att hon var påväg att börja bråka. Och det blir aldrig kul när vi bråkar...

Det är rätt mycket som händer nu. Mår skit faktiskt, insåg det när F skrev till mig, dvs för en timme sedan ungefär. Vet inte vad jag ska göra...

Hoppas v
erkligen att ni har ett mycket bättre liv än vad jag har just nu. /Miserable

Likes

Comments


Jag skrev "I guess" för att jag är så jävla rädd egentligen haha. Är superduperrädd att allt ska bli som när vi var tillsammans, & allt ska sluta med att han dissar mig.. Blev ju så sjukt sårad sist. Men ja... Det ordnar sig säkert.. Jag lever i nuet och låter honom ta sina små ministeg framåt! För hade jag bestämt så hade vi varit tillsammans för längesen. Men nej! Låter honom bestämma. Dock tänker jag inte hoppas på att vi blir tillsammans för då kommer jag bara bli besviken om vi inte blir det. Men ja! Livet är bra just nu hihi!
Hoppas ni har ett lika bra liv som jag har! /Miserable

Likes

Comments