Nu i veckan gick man in i vecka 20. Och man går här och längtar tills den tittar ut. Dock så vet jag inte om det är tjej eller kille på barnet., därför har jag döpt den till pyret. :) De är mycket som händer med kroppen som man inget visste om.

Hur var ni i erat humör när ni var gravida?Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag väntar fortfarande på dej. Men du kommer aldrig. I mitt liv finns du fortfarande och lever kvar bland alla minnen jag har med dej, men det känns fortfarande tomt utan din närhet. Hur länge ska detta pågå? Det är några årsen du tog farväl. Men jag måste gå vidare. Hur gör jag det? Tänk om du fick se mig idag med både bil och körkort. Du hade varit så stolt och glad för min skull. Men jag vet att du finns här hos mig.
Jag älskar dej min älskade vän! 😘

Likes

Comments

Börjar äntligen bli bättre nu. När magen har krånglat så är det ögats tur. Har fått en vagel mitt öga är nästan lika stort som en tennisboll. ;) Det känns skönt att det äntligen är fredag, jag ska verkligen koppla av ikväll med min underbara pojkvän. <3 Hoppas att man kan sitta ute ikväll om det inte är för kallt. Om två veckor flyttar man från Borås igen och det ska faktiskt bli skönt att slippa storstan och få komma ut på landet och känna våren och alla djur som finns här runt omkring.


    Likes

    Comments