Väska - DVF
Solglasögon - Marc Jacobs
Skor - Jeffrey Campbell
Skärp - Calvin Klein
Top, byxor och kappa - H&M

Likes

Comments

Den där känslan när du har tenta om en timme och du vet att du inte pluggat tillräckligt för du hade annat "viktigt" att göra.. Tillexempel att se klar breaking bad och äta popcorn.. Eller något annat, du vet rädda världen osv.

Likes

Comments

Nu blir det fredagsmys här hemma med vegetarisk taco och hemmagjord salsa.

  • Food

Likes

Comments

Vad brukar ni äta för snacks? Här är några av mina favoriter!

  • Food

Likes

Comments

Ibland tycker jag att middag kan vara svårt att få till, enklaste receptet ever som mina nära och kära uppskattar att jag gör är "carbonara".

Ni finner mitt recept på min sida på "mitt kök" inom kort!

  • Food

Likes

Comments

Jag försöker träna upp kondisen inför ett lopp jag ska springa i Uppsala nu i maj. Aldrig förut har jag varken tyckt om att springa eller varit vidare bra på det men nu har jag bestämt mig för att klara de 5km!
Jag tycker det är bra med målsättningar när det kommer till träning. Att ständigt sträva efter att förbättra sin egen kapacitet och inte mäta sig med andra, vi har alla olika kroppsliga förutsättningar och olika viljor som styr. Vi har också olika mål med vår träning, vissa kanske vill öva kondition och andra styrka i form av lyft.
Viktigaste enligt mig är att man alltid går ifrån gymmet med en positiv känsla i kroppen, en utmattning som känns stärkande och skön och inte negativ och dålig!

Likes

Comments

Hela morgonen har jag varit på SöS och fått öva mig på att sätta pvk samt lära mig hur blodtransfusioner går till. Det bästa med utbildningen är tillfällen som dessa när man lär sig det praktiska!

Likes

Comments