Header

Hei 😊Jeg tenkte å lage en del 1 av 2 innlegg i dag, derfor fant jeg ut at jeg ville skrive om filmene jeg må se i løpet a

  1. Biler 3

Fest setebeltet og gjør deg klar for fart og masse action i det vi returnerer til Biler-universet - ulikt noe du tidligere har sett!

Pixar, studioet bak Oppdrag Dory og Innsiden Ut, bringer oss denne sommeren intensitet og spenning på og utenfor racerbanen i Biler 3.

I denne fartsfylte filmen ser vi en ny bølge av neste generasjons high tech racerbiler innta Piston Cup. Ledet av en sleip utfordrer dyttes legendariske Lynet stadig lenger bakover i feltet.
I den tøffe konkurransen må Lynet McQueen finne nye allierte for å hente inspirasjon. Klarer han å finne mot i seg selv for å gjøre comeback på bilracingens største scene?

2. Grusomme meg 3

Gru forsøker å sjonglere familielivet med agenttilværelsen. Det blir ikke lettere av at hans ukjente tvillingbror, Drew, plutselig dukker opp fra ingensteds. I tillegg har Gru en ny utfordrer i 80-tallsskurken Benjamin Bratt.

3. Emojifilmen

I en emojiverden der alle tegn symboliserer én bestemt ting, har Anton et problem. Han har nemlig evnen til å uttrykke mange ulike følelser, selv om han bare er en enkel 'meh'. I et forsøk på å passe mer inn, legger Anton ut på en reise inn i mobiluniversets hemmelige avkroker for å bli en normal emoji. Norske stemmer ved blant andre Mikkel Niva, Kristoffer Olsen, Christel Blunck, Rigmor Galtung, Rune Andersen, Kåre Conradi, Cathrien Bang Norum, Tarjei Sandvik Moe og Maria Mena. I tillegg byr filmen på stemmene til en rekke morsomme stjerner kjent fra sosiale medier, som Herman Dahl. Prebz & Dennis, Noobwork, Kattekrp, Herman Flesvig, Morten Hegseth og Vegard Harm.

Da var dette del 1 av filmer jeg vil se innen nyttår. Hva slags filmer vil dere se??

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg og søstera mi var på tur til Fagernes en helg nå i sommer, i bilturen så hørte vi på en cd som ho hadde med, der var denne sangen. Den er bare så fin og jeg har blitt helt hekta på den. Jeg anbefaler dere alle på det sterkeste å høre denne sangen. Donna er en kjempe flink sanger som har laget 2 cd`r, vis dere har apple music eller Spotify så er den å finne der også.

Likes

Comments

I dag var jeg en liten tur til Gjøvik sammen med familien. Jeg skulle til tannlegen på Hønefoss, så vi fant ut at da kunne vi alle sammen reise til Gjøvik etterpå. Jeg har jo bodd der før, og håper på å kunne flytte dit igjen.

Da vi kom til Gjøvik gikk vi opp på CC (senteret), hvor mamma og pappa satte seg ned på en cafè mens jeg og lillesøstera mi Silje gikk til dyrebutikken hvor hun fant noen små ting til hamsteren sin. Etter det gikk vi alle sammen på litt forskjellige butikker hvor vi fant litt av hvert.

"Bildet ved siden av er lånt fra Google"

Etter å ha gått der en stund dro vi til Biri, hvor det var kjempe koselig å være igjen. Det er jo kjempe mange år siden jeg var der sist, så det var veldig koselig å kunne ta seg tid til å bare kjøre rundt og se seg rundt.

Vi reste videre fra Biri til Lillehammer hvor vi var inne på det kjøpesenteret der. Etter en liten stund der dro vi tilbake til Gjøvik hvor vi kjøpte oss noe mat og satte oss bort på en liten rasteplass.


Etter det tok vi oss en veldig rolig og fredelig tur hjem.

Nå sitter hjemme og skriver her på bloggen, men tenker at jeg snart skal legge meg, for jeg skal tidlig opp i morgen.

Men dere får ha en fin kveld ♥️

Likes

Comments

Hei kjære dere, siden jeg er en ny blogger her på NOUW så er det veldig mye dere ikke veit om meg enda. Jeg tenkte derfor å fortelle litt om meg.


Da får vi vel bare starte. Jeg heter Mirjam Amalie Hamnøy Rolfsnes, 20 år. Bor nå i et lite sted utenfor Drammen som heter Solbergmoen. Her bor jeg sammen med familien min, verdens beste hund, to katter og hamster.


Jeg har ikke gjennomført videregående enda, fordi jeg sliter mye med angst og depresjon.

Jeg har hatt mange blogger før, men jeg har aldri fått meg til å holde på. med de, så for en liten stund siden kom jeg over NOUW, da tenkte jeg å gi det en sjanse.

Jeg gleder meg til denne bloggreisen, jeg håper på å kunne komme meg videre etterhvert med angsten og utdanning.

Jeg håper at dere vil være med på denne reisen sammen med meg.

Ja, det var da litt om meg og... ja... håper dere fikk vite litt om meg.

​<a href="https://www.bloglovin.com/blog/19041275/?claim=7npqr4d7g3u">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments