Det har varit sjukligt mycket på senaste tiden. Jag ska börja plugga, hitta boende, finna mig själv och ta mig tid för allt och alla och ändå bara andas. Jag vet inte ens vad jag precis skrev. Det känns som att mitt huvud är ett konstant virrvarr av kaos och frågetecken.

Jag har fikat med Ida som kommit hem från Linköping över sommaren en kortis. Insåg att hon haft pojkvän i över ett år och vi har varit orimligt dåliga på att höra av oss helt enkelt. Var supermysigt att få prata om allt och ingenting igen efter så lång tid. Jag har även varit på Gröna Lund med min kärlek. Han vann (efter mycket försök) en bläckfisk till mig och direkt efteråt vann vi en Marabou Oreo åt honom. Så vi båda var nöjda. Hann även med en Grönan-dag tillsammans med Sofia, Amanda och Maria då vi åt langos, drack öl och Amanda spelade bort sina gamla mynt ur sparbössan. Ett riktigt toppenköp jag gjort är ett par rosa sammetssneakers med silkessnören och hög vit sula. SOM JAG FANTISERAT OM EXAKT ETT PAR SÅDANA SKOR!?!?!? Att skosnöret var trasigt så jag fick 20% rabatt också <33 Jag, Maria, Sofia, Linda och Amanda har även haft en utgång som Emina också skulle varit med på för att fira att vi varit vänner halva våra liv. WOW. Jag blev för full och dagen efter hade jag bakisångest. Har annars mest sett "NewGirl" och snacksat med min stora kärlek. Sådant som gör mig lycklig. Vi (jag, Maria, Sofia, Amanda, Emina, Linda) lyckades även samla allihopa på en picknick för att fira halva livet ordentligt!

Idag har jag fikat med Maria för att gå igenom regler inför att jag ska bo hos henne första tiden i Lund. Jag har även ordnat studenkort, visning av en lägenhet på söndag, avbokat tid hos tandläkaren, ringt fadder om nollningen och anmält mig till den, hämtat ut en årsförbrukning av p-piller, ansökt om CSN samt fört över pengar från mitt norska konto till mitt svenska. Så jag har verkligen förtjänat den roliga dag som jag och August har planerat imorgon med Grönan, shopping, bio! Idag firar vi 8 månader tillsammans och ska fira imorgon <3 ÅTT JÄVLA MÅNADER! Hur sjukt? Vem hade kunnat gissa att jag skulle avsluta 2017 på universitetet med pojkvän???

Och sjukt stor kvalitetsskillnad på bilderna. Jag vet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments