Jag har alltså blivit en kandidat-student. Equality & Diversity Management på Lunds Universitet där 50% av studierna tar plats på Campus Helsingborg. Jag har hittills endast haft föreläsningar i Helsingborg (Hbg) och det har varit väldigt mycket fram och tillbaka då jag inte haft boende heller. Jag har dvs haft två veckor nollning i Hbg, men mina saker hos Maria i Lund, gått skola i Hbg och ibland sovit hos Julia (en ny vän från nollningen) i Hbg eller hos Maria i Lund, men mest hos Agge i Lund. Fram och tillbaka hela tiden, helt enkelt.

Nu har jag dock fått mig ett boende. Bor i en två tillsammans med en tjej som heter Astrid och trivs superbra. Väldigt viktigt för mig att kunna stänga dörren om mig och få vara själv samtidigt som jag väldigt gärna har möjligheten att gå utanför dörren och snacka lite skit utan att det blir stel stämning. Och precis så har vi det! Det är perfekt. Har rummet endast en termin, men försöker göra mig så hemmastadd som möjligt under tiden.

Har annars varit supersjuk, haft ett hemprov, gått på gala och ätit orimliga mängder kebab samt sagt ordet "orimligt" orimligt många gånger. Så allt flyter på bra!

Saker jag insett:

  1. Jag är inte samma partyprisse som Mikaela på gymnasiet. Jag tycker det är mycket trevligare med barer och att dricka öl samt typ spela bowling eller beer pong eller något. Shots, minnesluckor och bakfyllor samt bakisångest känns långt bort. Det är kul någon gång då och då vid födelsedagar eller speciella event med RÄTT människor :)
  2. Jag måste ta tag i min ångest. Så fort jag dricker lite för mycket eller känner press i skolan eller saknar August eller liknande så kommer ångesten fram som en explosion. Och det är ju inte så det ska vara.
  3. Jag har blivit en inredningsfreak!!! Haha, jag pratar inredning jämt och jag vill ständigt städa, plocka och fixa samt trixa.
  4. Jag tror jag valt rätt utbildning. Trivs bra med både utbildningen hittills samt min mysiga klass på 19 personer :))
  5. ... att jag inte kommer skriva här så mycket.

Nu ska jag slöläsa lite i Redovisningsboken innan jag slocknar i sängen. Idag har jag, Salina och Sofia från klassen haft bakishäng. Ätit MAX samt sett universums sämst film. Minns inte ens vad den hette, men dålig var den. Lagom sådär när man är bakis.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments