Hahaha orkar inte!! Saknat Björn såååå mycket. Han är ju på riktigt den roligaste människan någonsin.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blogg kanske inte är något för mig längre? Eller jo, jag tycker iofs att det är askul fortfarande och jag har massa tankar som snurrar i mitt huvud. Men det har varit alldeles för mycket för mig att ta itu med efter mina resor. Som sagt Oslo, Gran Canaria, Asien/Australien och sen sjukan på det blev övermycket. Jag kunde och kan inte riktigt hantera det. Orkar inte lista allt som behövdes ordnas utan ni får bara föreställa er alla mängder konstiga scenarion och händelser som kan komma från detta. Men det börjar ordna upp sig, har hunnit träffa många människor och jobbat samt ordnat ditten och datten, så det känns bra! Prövat Uppsala och Sthlms uteliv, druckit alkohol, haft picknick, ätit på MAX (2 ggr!), ätit "svensk" kebab, ätit allmänt god och saknad mat (typ som det jag blev bjuden på i Uppsala av Signe och Sofia, se bilder nedan), sett IMAX, träffat nya människor, skrattat hejdlöst, kramats och återställt mig in i vardagen.

Håller just nu på att ändra min mejladress till gmail. Har haft så mycket strul med Hotmail under mina resor att jag kände enough is enough. Nu är jag frejamikaela@gmail.com. Och frejamikaela på insta istället för mippis. Sådetså.

Ikväll ska jag kanske till Grönan med Maria. Det är ju Johnny Depp. Vilket kändes "Woooow", men nu när han är i blåsväder känns det liksom oklart om man ska stötta det eller inte. Jag är inte så påläst heller i själva faktan. Men hans ex och dotter försvarar honom, medan Amber Heard (och något vittne som jag förstår det som) anklagar honom för att ha varit våldsam under nästan hela deras giftermål. Usch i så fall. Får se hur vi gör!

Igår var det ju mors dag! Och åh vilken fin mamma jag har. Borde vara hennes dag varje dag. Bara hennes. Jag och Valle köpte i alla fall pizza och sen lite choklad och delicatobollar som hon älskar. Samt en trädgårdstidning då hon älskar att fixa och dona på landet. Givetvis slank en fin blombukett med också. Efter middagen tog vi en promenad hela familjen och fotade lite. Hur fin är inte min mamma och bror? Kärlekkärlekkärlek.

Likes

Comments

Idag är det mors dag och vi ska uppskatta de som gav oss livet! Kikade igenom hennes Facebook och fann en supergammal bild på henne, mig och min bror. Så vi tog en ny bild på oss tre idag. Haha, ibland är det tur att saker och ting förändras? 😉 Säger dock som jag skrev på Facebook till detta collage: "Det enda som inte förändrats under alla dessa år är hur fantastisk och älskad min mamma är", för det är så sant så sant. All kärlek till denna kvinna som är min utan tvekan bästa vän i hela vida världen.

Likes

Comments

Okej, så ja jag kom hem och jag är hemma. Men har varit knappt levande. Vad som började som bara en extrem mensvärk (trodde jag) visade sig delvis vara njurbäckeninflammation. Så off till husläkaren som gav mig antibiotika (kärlek till apotekaren som gav mig ett nagellack med enkla motivationen "Du verkar behöva en present idag"). MEN jag blev inte bättre utan kvällen dagen efter uppmätte jag näst intill 40 gradig feber och mamma körde iväg mig till akuten på Danderyds. Jag hade tänkt börja mitt arbete i Kungsträdgården dagen efter. Farbror doktorn tyckte däremot (efter fleeera tester) att jag behövde sova kvar på sjukhuset. Eget rum, eftersom jag var farlig som befunnit mig på australiensiskt sjukhus med min svullna hals några veckor tidigare. På sjukhuset blev jag i alla fall kvar 3 nätter, 4 dagar. Jag blev sönderstucken (en gång behövde de fyra försök och fyra olika personer för att sätta in en slang i min arm), har blåmärken och mina armar var ömma flera dygn efter utskrivning. Stackars mig. Tydligen hade jag i alla fall höga infektionsvärden i min njure, mest den högra som jag förstår det eftersom det var där det gjorde ont. Jag önskar inte njurbäckeninflammation åt någon. Man har ont, man har ingen aptit, man spyr, man fryser något ordentligt innan man nästa sekund kokar och svettar ned allt i ens närhet och man är så förbannat trött och slut i kroppen hela tiden. Tydligen kan tröttheten hålla i sig i en månad efter tillfrisknandet.

Jag mår i alla fall mycket bättre nu, går på antibiotika dock i några dagar till. Försöker få ordning på mitt liv nu. Blev lite för mycket med Oslo, resa och sjukhusbesök på rad. Saknar löner från jobb i Oslo, får ej över norska pengarna till mitt svenska konto, måste söka jobb i Sverige, behövde tömma Go Pro'n då mamma ska ha den nu på sin resa, klippa ihop min film, fixa försäkringspengar för sjukhusbesöket, planera min sommar och samtidigt bli frisk och orka träffa alla människor jag saknat och saknar så mycket. Jag jobbar på, och äntligen känns det som att saker börjar gå min väg igen!

I morgon ska jag på KEBAB OCH IMAX med min älskade lillebror. Haha, varit så taggad på Imax under en sååå lång period, och saknat "svensk" kebab (kebaben är annorlunda i NZ och Aus, jag är dock mycket medveten om att kebab inte är svenskt i grunden, men jag gillar den försvenskade versionen) så skrev till Valle för jättelänge sen och bad honom lova att vi skulle se Imax och äta kebab när jag kom hem... Jag har mina prioriteringar.

Här kan ni få lite bilder från resan (åh saknar):

Likes

Comments