Igår gick jag och frös arslet av mig i snöblandat regn, och idag svettades jag floder i den stekande solen. Jag föredrar solen alla dagar i veckan, don't get me wrong. Men usch va äckligt det är när man är sådär överhettad i klädd en tjock kappa, halsduk och boots. Min nya vårjacka och mina leopardmönstrade Vans hade suttit fint idag alltså. Hoppas vädret håller i sig nu, så man vet vilken typ av kläder man bör sätta på sig för att inte dö (av köld eller värmeslag...).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså på riktigt. Jag blir galen.

Min dator får upp meddelandet "Startskivan är full" konstant och heeela tiden. Jag har typ rensat alla mejl (inaktiverade till och med mitt konto), alla bilder, filmer, internethistorik, onödiga program, dokument, sparade länkar och så vidare. VAD SKA MAN GÖRA MER!?

Jag behöver så mycket minne som möjligt, men nu kan jag knappt ladda ned en bild.

Don't get me wrong, me love my Mac, men ibland alltså... *morr*.

*googlar lösningar atm wish me luck*

Likes

Comments

Igår fyllde min fina lilla blondin Felicia 20 år! Så jag och hon gick ut för drinkar och öl. Vi började på Lilla Persien och gick vidare till Retro Bar sen. Riktigt mysigt, och ovanligt på en måndag. Massa gymnasieelever som skulle ut på någon skiva såg vi, de var tydligen från Thimpans gamla skola så hon försökte gömma sig, haha!

Efteråt sov jag hos henne och hennes säng är fan den skönaste i världshistorien! Sov så himla gott, drömde inte en enda stressbaserad dröm (som jag drömt hela veckan... kan aldrig sova längre). Drömde om SUBWAAAAY. Mmmm. På morgonen myste jag med hennes söta hund. Den är så himla gullig och mysig, hoppade upp i mitt knä och slog mig med tassen när jag slutade klappa, haha! Vi tog en morgonfika på ett nyöppnat café (så gott!!) och därefter köpte jag Subway som jag nu mumsar på här hemma till "New Girl".

Hur fint väder är det inte? Bästa lediga dagen någonsin.

Likes

Comments

Igår kväll så smsade Agnes mig och frågade om jag ville med ut. Skittrött och oduschad tackade jag ja. Så slängde i mig mat, drack Smirnoff Ice, duschade, sminkade mig och sprang sedan till bussen med en XIDE i handen (obs!! spring inte i trappor med en öppen flaska, lätt att spilla...). Jag och Emina åkte bussen mot Ropsten, hon spillde XIDE i knät så vi fick sitta och diskret torka hennes skrev. Hahaha asså på riktigt...

Vi mötte upp Agnes, Björn och hans vänner på Grodan och tog oss till Caféet där vi tyckte inträdet var lite väl dyrt, och så vi fick nys om att vi kunde komma in på Berns istället. Vi promenerade därför till Berns salonger där vi fick komma in till kompispris. Vakten på Berns var urtrevlig, medan vakten på Café Opera var sjukligt otrevlig. Aja, vi kom in på Berns i alla fall. Jag och Emina drack massa drinkar och togs flertalet shots (den sista var onödig, jaa... började typ gråta för min kropp ba "MEN NEJ MIKAELA, inte mer"). Vi skakade massa rumpa på dansgolvet till, enligt mig, lite oklar musik ibland.

Kvällen avslutades med en helt underbar fylle-Donken innan vi tog taxi hela vägen hem. Jag sov. Mmmm.

Likes

Comments

Igår skrev jag som sagt högskoleprovet. Jag och Valle hamnade i samma rum igen, och jag träffade även Siri på plats som också hamnat i samma klassrum. Så himla kul att ha någon som håller tankarna på något annat än provet i rasterna. Hur gick provet då? Jo, jag har faktiskt ingen aning. Jag fyllde inte i kontrollpappret (alla som känner mig vet att jag inte är så intresserad av att få mina resultat på prov direkt) och jag hade ingen specifik känsla när jag gjorde provet. Jag svarade på allt (obviously) och den enda känslan jag hade var att jag inte fick ont i magen. Brukade alltid få det under prov i gymnasiet. Så det var ju skönt, haha!

Efter provet såg jag på damlagets sista match för säsongen i Hersby, och de vann! Så himla duktiga och jag är så stolt över dem. Siri var en jävla stjärna på slutet och satte alla skott. Ni är så bra, så bra.

På kvällen drog jag ut en spontanare, men jag orkar ej skriva om det nu. Ser på "New Girl" och vill fokusera. Jag är helt jävla beroende, vill inte ens tänka på hur många avsnitt jag har sett idag...

Likes

Comments

Idag skulle jag ha jobbat från 8.45 till 17.00, men såklart kollade jag ej schemat utan kom in till 8.00 och blev även övertalad att jobba över en timme till 16.00 så den här dagen blev alldeles för lång. Jag fick bra norska långa mejl också som jag ej förstår mig på. Sprang helt seriöst konstant till någon ledare för svenska mejl. Jag blev arg och sur. Har sovit dåligt de senaste dagarna. Drömt mardrömmar om högskoleprovet. Har haft sådan äckligt krampaktig magont också. Har inte kunnat göra någonting åt det överhuvudtaget!! Förutom att min lunch var hur jävla rolig som helst eftersom jag åt med Louisa, Johan, Ludvig och Alex så har dagen varit rätt värdelös. Nu ska jag wastea min fredagskväll med att kolla igenom gamla HP-prov. Hejaheja. Och imorgon ska jag wastea hela min lördag på HP-prov. Hejaheja.

Har ingen bild heller. Lev med det.

Hejaheja.

​Update: nä ni får det här mysiga collaget Emina la upp på min fb-wall. Kärlek. 

Likes

Comments