Idag har jag varit så ineffektiv som en människa kan bli.

Jag har gjort collage som kommer dyka upp i bloggen, läst andra bloggar, lyssnat på musik, ätit pizza och druckit Coca-Cola. Det enda vettiga jag gjort var att hänga upp tvätten tidigare idag. *applåder och stående ovationer*

Ska iväg och möta upp Siri om en timme dock. Vi ska ta oss till en resebyrå för att eventuellt boka vår resa. Vi ska i alla fall dit och fråga om hjälp. Det är så svårt att bestämma resmål. Så vi tänker åka dit, berätta vad vi önskar och därefter se vad de har för alternativ att erbjuda oss.

Till middag blir det kött, pommes frites och "goda såsen" som är pappas underbara egna sås och senare under kvällen ska jag knapra chirre till Mello. Blir en lugn kväll då jag både är bakis från gårdagen och även ska jobba första helgdagen på länge i morgon! Gotta stay sharp.

Eftersom jag är väldigt lökig och osnygg för tillfället får ni en glad bild på mig från igår istället.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår hade vi som tidigare nämnt en episk AW. Jag hade så grymt kul!

Vi startade kvällen på vår stammis-bar precis nedanför jobbet där jag satt med Martina, Nicole och Karin. Vi skrattade tills ögonen rann och magarna krampade.

Runt kl. 19.00 tog vi oss till O'learys där vi först åt middag i våra team. Mitt team bestod av Alex, Ludvig, Nina, Nicole och Trasama. Jag tog direkt över makten från Alex och skapade en liknande diktatur i vårt lag. Man måste göra vissa drastiska handlingar för att de ska förstå vem som bestämmer, haha! Jag kunde knappt äta min ceasarsallad jag beställt utan pillade mest i den och smådrack min Smirnoff Ice. Vi hade världens bästa middag ändå. Skrattkramperna i magen fortsatte hela kvällen.

Vår första gren var något som kallades shuffleboard och därefter var det dags för basketgrenen. Jag var nervös som få, men herreminjesus hur bra gick det inte!? Jag satte helt seriöst 90 % av alla skott jag sköt. Korgen var superlåg och det var knappt något avstånd så jag behövde bara ställa in siktet så satt skotten. Skönt att faktiskt kunna behålla min heder. Jag körde tillsammans med de andra i mitt lag för att förbättra deras score och i slutet av kvällen utmanade jag och Ludvig alla som vågade på basket. Haha, vi var helt lyriska.

Bowlingen gick också helt okej och det var så otroligt kul!

När tävlandet var slut så försvann alla iväg åt olika håll. Meningen var att vi alla skulle till Kristall, tror jag, men jag, Englund, Ludvig och Alex hamnades istället på en Donken där en arbetare lyriskt berättade för mig hur många gånger han kommit på folk med att ha sex på deras toaletter. Så skrattade han fram "Killen, gå ut. Jag tar över här!" Jag vet inte riktigt vad som gav mig den äran att ta del av hans story, haha! Englund beställde in typ seriöst 10 cheeseburgare som jag sen fick bära runt på i väskan (åt en också såklart, mmm).

Vi irrade därefter runt i jakt på Kristall och när vi väl hittade det var jag trött och ville hem. Så vi åkte hem och jag slängde en cheeseburgare i Englunds ansikte. Två gånger. Det finns på film. Bra avslut på en helt perfekt kväll!

P.s. vilken färg ser du på klänningen?? Jag ser vit/guld och det gör mig galen att alla ser så olika!!!

Likes

Comments

Den här kvinnan har en sjukdom.

Ingen vet riktigt varför den uppkommer och hur man ska bota den, men hon kan inte lägga på sig någon vikt överhuvudtaget. Av vad vi känner till delar hon denna sjukdom med endast en annan person på hela jorden.

Hon har blivit utsedd till "The World's Ugliest Girl".

En annan person, eller kanske en grupp individer, har sett en bild eller ett filmklipp på henne och tyckt att de har rätten att bedöma hennes utseende. De har givit sig själva en rättighet som ingen människa besitter. Ingen människa har några som helst rättigheter att på något vis trycka ned en annan person, under några omständigheter.

De har gjort en 8 sekunders lång film för att officiellt utse henne till "The World's Ugliest Girl".

Folk, helt okända för den här kvinnan, har därefter kommenterat riktigt brutala kommentarer som "Set fire to it" eller "Please do the world a favour and kill yourself". Jag kan inte med ord beskriva hur illamående jag blir av att höra detta.

I det här otroligt inspirerande klippet står kvinnan och håller ett tal. Hon berättar om hur hon ser livet på den ljusa sidan. Hon vet exakt hur hon ska se på livet för att endast se de ljusa delarna. Se sin framgång och sin familj, istället för motgångar och hat. 

Hon har även en sådan otroligt sprudlande personlighet som fick mig att le genom hela klippet.

Att hon, som fått så mycket hat och avsmak riktat mot sig, kan stå så stark och prata så optimistiskt om allt i hennes liv gör såklart att en börjar ifrågasätta sig själv och sina egna problem. Visst, man ska inte alltid behöva sätta sina problem i perspektiv, man ska få ha sina egna problem, stora som små. Men hur man hanterar dem skiljer sig från person till person. 

Den här kvinnan verkar ha funnit den rätta vägen att gå och det avundas jag henne.

Jag känner att jag är på väg dit. Man tar var dag som den kommer och väntar inte på lyckan utan man finner den där man är. Jag försöker se ljuspunkterna i dagen istället för att fokusera på det negativa. 

Jag vill sprida det här klippet, och jag hoppas att ni tar er tiden att titta, för det här talet är fantastiskt!

​Brave starts here. 

Likes

Comments

Fortfarande inga pengar på kontot. Whaddup. Eller jag skulle kunna ge mig själv utmärkelsen *årets sparare* utan att överdriva, så pengar finns, men inte min lön för månaden. På riktigt!! "Ett tekniskt fel", usch... Blir så arg!

Annars då? (jag säger typ så alldeles för ofta)

Jag har jobbat, ätit daimtårta, skrattat så jag gråtit, rimmat om fakturor, fått komplimanger av kunder, paniksprungit till cafeterian för att köpa en Coca-Cola på lunchen och lyssnat på Isaks spännande story om hur han spontant tog en buss to the middle of nowhere bara för att "döda lite tid". Han är ju för härlig! Viktigt att notera att hans mobil dog och att han inte riktigt visste hur han skulle ta sig hem. Själv brukar jag äta chips eller se på en tv-serie när jag har dötid. Känns mer säkert.

I morgon har vi teamaktivitet på jobbet innehållande middag och trekamp på O'learys. Tydligen innehåller den trekampen bowling, basket och något mer. Dum som jag är nämnde jag att jag spelat basket i typ 7 år, då hörde de inte på när jag sa att jag faktiskt slutade för 4 år sedan också. Så prestationsångesten är på topp.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag skrev ett inlägg och så bara försvann det. Hallelujah.

Skrev i alla fall något i stil med att idag är det faktiskt ingen vanlig dag för idag är det löningsdag (och Sirres "ta körkort"-dag, stort grattis babe! 🚗), så var är mina fakking pengar? JAG VILL HA MINA VÄL FÖRTJÄNADE PENGAR NU. Om de inte är på mitt konto i morgon när jag vaknar så kommer jag stämma allt och alla. Så det så.

Har haft så otroligt ont i magen idag också. "Jo, vi vet..." tänker ni nu, men jag har faktiskt inte haft så ont på riktigt länge. Faktiskt sjukt obehagligt och det var svårt att jobba.

Nu ska jag typ sova. Mmm.

*och årets torraste inlägg går till undertecknad så jag försöker rädda situationen med en liten throwback nedan*

Likes

Comments

Förra veckan var så otroligt behaglig för jag trodde alltid jag hade en extra dag kvar på veckan än jag egentligen hade. Det vill säga, när det var tisdag så trodde jag det var måndag, och så vidare. Alltså blev jag alltid positivt överraskad när jag insåg vilken dag det faktiskt var.

Den här veckan är det tvärtom. Fast värre...

Igår var det måndag och jag trodde fullt seriöst att det var onsdag. Idag trodde jag det var torsdag. Den besvikelsen alltså.

Igår så var jag ju som sagt hos läkaren och tog därefter en frukost på Espresso House. Emina kom som en frisk vårvind från ingenstans. Hon hade också haft ärenden innan sin skola och bestämt sig för att döda mellantiden på samma fik. Så mys att slippa vara ensam ett tag. Vi blev för övrigt galet uttittade av ett gäng ungdomar. Stackars Emina som blev lämnad ensam med dem när jag gick.

Imorse på väg till jobbet såg jag för övrigt Pedda och Hasse Hansson (förstås) från Café Bärs! Blev lite pinsamt starstruck, men har liten crush på Pedda, så söt.

Hade, tro det eller ej, planerat att träna ikväll, men för första gången är det Emina som inte kan. Vad händer? Jag som var så inställd på träning... Aja, en annan dag!

Likes

Comments

Nu har jag varit min allra sista gång hos hudläkaren, for now i alla fall. Jag är inte allergisk och har redan fått en salva som fungerar. Har dock fått ett frikort. Säger som mamma "Det är du och pensionärerna". Haha, hur mycket är jag hos läkaren egentligen? Nu ska jag gå extra mycket för att utnyttja kortet!

För tillfället sitter jag tredje gången gillt på Espresso House. Jag är illamående och varm så tog bara en Snapple, mmm.

Börjar jobba kl.10.00 och jobbar ända till 19.00... UÄÄGH!!


Likes

Comments