Hei alle sammen,

Her kommer innlegget om 15 spørsmål og svar fra dere:

1)
Hvor gammel er du?
Jeg er 20 år gammel, fyller 21 år i april.

2)
Hvor høy er du?
Jeg er 1.60 lav dessverre. Noen ganger kunne jeg ønske jeg var 1.65 høy, er en del kåper som ikke passer meg fordi jeg er kort, og bokser som er vide.

3)
Hvilken film du sist?
Jeg så faktisk Mr.Bean’s vacation sist. Jeg er så dårlig på å velge film så jeg valgte bare en film jeg så for mange år siden. Jeg så «London has fallen» her om dagen og jeg elsket den! En bra action film, anbefaler den!

4)
Hvem ringte du sist?
Jeg prøvde faktisk å ringe a - hus sykehus sist i dag tidlig. Jeg har slitet med magesår og skal egentlig bli innkalt til undersøkelse, men det har gått så lenge nå så jeg skal prøve å mase litt for å få prosessen til å gå litt fortere.

5)
Hva stod det siste SMS du fikk?
«Så bra! Men ser ut som om jeg reiser igjen på søndag»
Det var fra beste kompisen min Martin.

6)
Foretrekker du å ringe eller å sende sms?
Kommer litt ann på egentlig. Jeg er den typen som sender flere meldinger etter hverandre i stedet for å skrive en lang, noen irriterer seg over det. Pluss at jeg er flink til å forklare ting veldig nøye og da liker jeg å ringe. Så vanskelig å si i grunn.

7)
Hva er ditt favoritt sted?
Mitt favoritt sted...Hm. Jeg har vært på mange bra steder.
Det er uten tvil Edinburgh. Vil si Skottland men har bare vært i Edinburgh. Vil reise litt mer rundt i Skottland. Har alltid hatt noe spesielt for Skottland.

8)
Hvilken øyefarge har du?
Jeg har brune øyer. Har alltid ønsket meg blå øyer. Eller slik som min venninne har, grå/grønne. Jeg liker brune øyer, men jeg synes mine er så kjedelige.

9)
Liker du kaffe?
Ja jeg er veldig glad i kaffe, men har ikke drukket det så mye i det siste grunnet magesåret dessverre. Savner kaffe da.

10)
Vil du ha barn?
Hm, altså jeg er veldig glad i barn, men jeg er ikke så flink med de. Der jeg jobber, Floyd, har vi stretch bukser som en del mødre liker å bruke og da får vi mye mødre med babyer som kommer innom og da blir jeg ekstremt baby syk. De er jo så søte. Men jeg har store drømmer og planer innenfor karriere så jeg tror ikke jeg har tid til barn, men vi får se hva fremtiden bringer.

11)
Hva heter hesten du rir?
Han heter Lightstar.

12)
Eier du egen hest?
Nei dessverre, med skole og jobb har jeg ikke tid til å eie egen hest, men heldigvis har jeg møtt Lightstar og eieren Marlene som er så snille og lar meg ri så mye i uken jeg ønsker og jeg får ri så mye turer og dressur/sprang jeg vil. Hun har mye på planen dessverre og hun har en baby så hun er veldig takknemlig for at jeg er så mye i stallen, noe jeg elsker.

13)
Hvorfor begynte du å blogge?
Ja det er et godt spørsmål. Det er @lineleknesund og @karolinesmadal sin creds. Jeg jobbet litt med Line før og hun tok kontakt med meg og sa at jeg kanskje burde prøve meg på blogging for å bli en #nouwinfluencer . Det var ja, veldig nytt for meg og jeg var veldig usikker. Jeg møtte da Karoline som har støttet meg ekstremt mye og hjulpet meg på veien og jeg endte her. Og jeg angrer ikke. Har hatt det utrolig gøy med å blogge og å utvikle meg. Og som sagt, har jeg noen spennende prosjekter som kommer snart, det hadde jeg aldri startet med om jeg ikke hadde startet bloggen.

14)
Kan du noen andre språk enn norsk?
Engelsk så klart, som mange av oss kan. Jeg er oppvokst i norsk familie så kan heller ikke morsmålet mitt.

15)
Hvor er du fra?
Det burde kanskje komme før 14, men ja. Jeg er fra Kurdistan, jeg er kurder.

Det var alle spørsmålene. Takk til dere som har sendt meg spørsmål. Dette har vært gøy.

Till next time, Bye xx

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen,

30 days challenge er over for denne gangen. Det har gått vilt fort. I starts fasen var jeg nervøs hver gang jeg skulle legge ut et innlegg, men dere som har fulgt meg med på denne veien har vært så snille og støttende. Nå er jeg ikke like nervøs. Og jeg har funnet min måte. Men det er en utfordring som kommer med at denne challengen er over, særlig for meg. Da jeg startet å blogge var det rett før det startet. Jeg ble da «pushet» litt til å legge ut et innlegg hver dag, nå må jeg finne ut av en rutine. Jeg har noen prosjekter gående som jeg snart skal dele med dere som jeg ser frem til. Tror det kan bli veldig bra og jeg håper dere vil fortsette og følge meg på den veien også.

Stay tuned. Dette blir bra!

Jeg sa tidligere at siste innlegget mitt i 30 days challengen skulle være 15 Q & A. Det har jeg da brutt. Jeg driver nå å går gjennom spørsmålene. Dette innlegget vil komme ut i morgen. Så det er fortsatt mulighet for å stille meg noen spørsmål.
Det kan gjøres i kommentar feltet, på meldinger her eller på DM meldinger på Instagram.

Till next time, Bye xx

Likes

Comments

Hei alle sammen,

Instagram lately, dere finne meg på Instagram under: miriam_rose_moen. Jeg følger gjerne tilbake. Fremover har jeg 2 nye prosjekt kommende, så stay tuned!

Till next time, Bye xx

Likes

Comments

Hei alle sammen,

Blå mandag i dag. Tungt å stå opp å få gjort alle gjøre målene sine. Jeg liker ikke de dagene hvor man må dra seg selv opp av senga. Særlig når det er sånn vær ute som nå, masse snø, kald vind og grått. Jeg kan virkelig ikke vente til varmere tider. Jeg er lei av at det skal være så mørkt og man må pakke seg inn i tykke jakker og skjerf.
Da blir det fort dårlig humør og dårlig hårdag. Da er det vanskelig å føle seg energisk å fikse seg.
Så i dag ble det veldig basic mandag. Ny bukse fra Floyd by Smith. Veldig tøff og ikke minst så komfortabel å ha på seg selv om det er en stram jeans. Blitt en ny favoritt den.

I dag skal vipper fikses, lese til skole og ordne med litt små ting. Blir mye reising på meg i dag til og fra steder. Jeg reiser kollektivt. Jeg er veldig vant til det da jeg bor på Råholt å studerer i Oslo. Jeg har ingenting imot kollektiv transport. Jeg synes det faktisk er komfortabelt. Jeg får mulighet til å bruke tiden på å lese og/eller legge ut blogg innlegg.

Håper deres mandag er bedre enn min.

Till next time, Bye xx

Likes

Comments

Hei alle sammen,

Søndag er her! Jeg tar meg alltid god tid til en spa time for meg selv. Ordentlig slappe av før uken starter på ny igjen. Dagene mine er så full booket og søndag er den ene dagen jeg virkelig har fri og kan bruke dagen til hva jeg ønsker.

Klairs pore skrubb er bra for å rense ut porene, beste er å legge på Klairs Moisturizing Skin Care etterpå.

Mitt favoritt produkt som jeg virkelig anbefaler over alt, er British Rose Fresh Plumping Mask fra The Body Shop. Den myker huden og renser for alt av urenheter og gir glød. Jeg blir veldig tørr av denne så jeg bruker den 1 gang i uken. Den fungerer virkelig bra.

Som sagt, huden blir veldig tørr etter så mye rensing og dette været, det som funker på meg er Herbal Face Oil fra Marina Miracle. Den er veldig tykk og oljete, så jeg bruker den typ annen hver dag, alt ettersom hvor jeg tørr huden min er. Jeg lar den tørke ut før jeg tar på en natt/dag krem.

Mitt nye produkt er Lip Mask fra Kocostar. Denne er veldig morsom, det er en stor maske, formet som lepper som du bare legger over leppene, og lar den ligge på i en god tid. Det hjelper mot tørre lepper, noe alle får i dette været.
Skal bli godt med varmere tider!

Håper noen av disse anbefalingene kan hjelpe.

Till next time, Bye xx

Likes

Comments

(Mobilbilder)
Bukse - Vila
Genser - Soaked in Luxery

Hei alle sammen,

Dagens outfit er utrolig comfy å gå i. Genseren er rå kul i fra Soaked in Luxery, men kan også fåes tak i på Floyd.

Min lørdag går i å farte rundt og er veldig full booket!
Så jeg skal avslutte dette korte innlegget her og ønske dere en god lørdag!

Till next time, Bye

Likes

Comments

Hei alle sammen,

Har tenårene deres vært fylt opp med drama? Uansett hva det var eller hvordan du prøvde å være så bare hopet det seg opp mer og mer. Mellom venninner eller ikke.

Mitt var drama fylt. Alle dømte og lagde sine egne fordommer om i grunn alle. Jeg var vel ikke alltid uskyldig, men historier er flinke til å bli tuklet med.
Det å dømme andre er en merkelig ting. Vi sier at vi ikke skal/vi burde ikke holde på med slikt, men igjen, til syvende og sist så er det nettopp det alle gjør. Kanskje ikke akkurat dømmer i det tilfellet vi tenker, men alle har fordommer om alle. Vi har det om personer vi ikke kjenner, de vi kjenner, om forskjellige kulturer, og når vi er i forskjellige land. Vi har alle tanker om hverandre, om de er gode eller dårlige.
Men synes vi dette er greit å ha?

Jeg synes til en viss grad at vi kan ha fordommer. Ved å ha det så har vi noe å gå ut fra. Også når vi møter på nye mennesker, da ser vi også forskjellene mellom oss. Men jeg mener vi burde være mer positivt innstilt når vi da legger merke til forskjellene våre. Være åpne med hverandre, alt blir mye enklere da. Virkelig. Det gjør det.

Hva mener dere?

Till next time, Bye xx

Likes

Comments

Hei alle sammen,

When in the stable ja! Jeg har ikke delt med dere min største lidenskap enda.

Dagen i dag har gått til jobb og next blir stallen. Denne flotte, store, herremannen heter Lightstar og er 10 år gammel, dansk varmblods hest. En utrolig flott og herlig hest.
Jeg er heldig å får være fórrytter for han. Jeg får tilbringe så mye tid og så mange dager i uken som jeg vil med han. Jeg er i stallen typ tre dager i uken, (pluss/minus). Vi rir for det meste dressur får å bygge opp muskler og legge inn grunnleggende teknikk sammen. Jeg håper å få startet litt sprang med han etterhvert, det er planen i hvert fall!

Jeg brenner virkelig for hest og jeg elsker å tilbringe tid i stallen. Det er det eneste stedet hvor jeg kan fokusere kun på meg selv og han. Han er en stor kar men får en til å føle seg så trygg. Han er ekstremt kosete og kontakt søkende. Jeg er virkelig heldig.

Har dere noe dere brenner for? Sport? Sminke? Blogging?

Till next time, Bye xx

Likes

Comments

Hei alle sammen,

Så, happy Valentine!
Har dere store planer for dagen?
Det har jeg. Jeg har vippe time, så time med rådgiver på universitetet, rett til stallen for en ridetime før jeg skal hjem å lese til skole. Det er mine store romantiske planer for dagen. Jucie stuff ikke sant?

Jeg tenkte det hadde vært morsomt om dere hadde hatt lyst til å fortelle meg om deres verste date noen gang?
Jeg har ikke hatt noen ekstremt dårlig date, har hatt noen kleine dater hvor pratingen ikke går så enkelt. I slike situasjoner blir jeg fort sjenert og nervøs. Da prater jeg mye, så jeg ender opp med å prate mye, blir klomsete å søler ut drikken eller mister bestikket på gulvet. Så muligens har ikke jeg hatt noen veldig dårlig date, men jeg er guttens tilfelle av dårlig date. Ikke vet jeg.

Hva er deres dårligste date?

Jeg ønsker dere en god Valentines dag!

Till next time, Bye xx

Likes

Comments

Hei alle sammen,

Fly billetter til Amsterdam er booket!

Jeg reiser i mars. Har aldri vært i Amsterdam. Har noen av dere?

Jeg setter veldig pris på anbefalinger av steder å se eller ting å gjøre. Gjerne om noen vet om noen museumer eller slikt.

Dette blir spennende!

Till next time, Bye xx

Likes

Comments