Hejj! I onsdags fick jag skolavslutning och nu har jag sommarlov, så himla skönt. Tyvärr tog jag inga bilder på min outfit utomhus men fick lite bilder på mig och katten och mina kompisar. Jag ville stå ut lite så jag tog inte en basic klänning. Om man känner mig så vet man att jag älskar att stå ut och faktiskt nästan inte bryr mig något om vad någon tycker om mina kläder. Min Outfit var dem skorna som jag nämnde i förra inlägget, en svart superfin kjol från H&M, en nättröja från ginatricot och en gul T-shirt från H&M. Jag älskar den här trenden med nät eller mesh tröjor under t.ex en T-shirt. Vi hörs:)

Likes

Comments

Lite spontant såg jag ett par jättefina skor på Bianco. Kunde inte släppa dem så jag var bara TVUNGEN att köpa dem. Tjejen i kassan sa att jag var Askungen eftersom det var det sista paret. Visst blir man mest nöjd över spontanköp eller en det bara jag haha, vi hörs ;)

Likes

Comments

Mode

Hej, jag ska bara berätta lite kort om mig och min blogg. Jag är 13 år och bor i Göteborg. Jag går alltså i 7:an på en skola på Lindholmen. Mitt största intresse är mode och jag tröttnar aldrig på det. I denna bloggen kommer jag ladda upp mycket bilder och saker jag köpt osv. Det kommer antagligen även komma lite vardagsinlägg. Hoppas ni gillar bloggen så hörs vi ;)

Likes

Comments