Jag är så trött på det här. Varje vecka ligger jag med mensvärk. varannan dag blöder jag... När jag har min värk så här jag så ont så jag blir sängliggande. Jag blir helt blek, illamående och utmattad.

Tror några av er känner säkert igen er 💕

Jag har testat alla olika p-piller (som jag får ta) men det blir bara helt knas i magen.
Jag har testat p-stav.
Nu är jag så sjukt deprimerad att jag skiter i allt. Vill inte testa nåt mer, nu ska jag sluta proppa i mig hormoner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tycker det här är så svårt. Vad ska man skriva, vad ska man visa upp ? Vad vill ni se?

Jag kollar mycket på youtubers och det är ändå mycket vardagligt.

Men skrov gärna vad ni vill läsa om 😍👌

Likes

Comments

Jag ska köpa hennes smink! Måste testa! Har signat upp mig på en lista så jag får reda på när det kommit in igen på lager 😍

Likes

Comments

Så mycket tankar som går runt i huvudet just nu.. Framtid, pengar, boende, bil, praktik, jobb osv. Jag får nog snart ett litet break down 😱

Pengar och framtid kan vi prata mer om när jag vet lite mer hur det ligger till.
Det jag vill prata om idag är plugget.

Första året gick hur bra som helst, högsta betyg i allt och det va inte super svårt. Jag visste att andra året skulle bli mycket svårare, men såhär svårt ?! Och tex praktiken??? Här sitter jag och uppgraderar mitt CV jag sitter och lägger ner min själ på det personliga brevet. Skriver i mitt mail vad det handlar om och skickar, skickar, skickar osv.

Då får man till svar "Tack för ditt intresse men vi är inte i behov av praktikanter just nu . Nä men om ni läser mitt personliga brev så kan ni se att det stå NÄSTA ÅR !!!

Det är så svårt att få någons uppmärksamhet...

Skolan har också sagt att denna gången behöver inte vara ett IT-företag bara jag kan pricka av dem punkter som måste göras så är det OK.

När jag väl hittat ett företag som vill ta emot mig i FJORTON(?!) veckor och ska träffa dem nästa vecka så kommer ens klass föreståndare fram och säger "Nä ditt examens arbete är ihopkopplat med företaget du praktiserar med så det ska va ett IT-företag "

FATTAR NI?!??!?! Panik...😢

Likes

Comments

Har jobbat lite nu ikväll och då lagar min pojkvän mat ! Det har hänt typ två gånger innan så när det väl händer är man överlycklig!!

Nu välkomnar vi hösten med Harry Potter marathon 😍

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag vaknade jag upp, trött som bara den! När jag stod där i köket och drack min Aloe vatten så insåg jag en sak och jag ville dela detta med er. ❤

Jag vet att man inte vill läsa en massa texter idag, man vill se bilderna och läsa max en rad. Det ska gå fort. Jag har försökt att göra såna inlägg men nu idag kommer det tyvärr bli lite längre. Men jag varnar er! Det är det värt 😊

Det jag kommer skriva här och nu är inte för att sälja, det är inte för att ni ska tycka och tänka någonting. Utan det är för att jag vill dela med mig. Jag vill berätta om min händelse som har hänt på så oerhört kort tid!

Innan jag provade på Herbalife så var jag trött. Asså väldigt trött! Jag körde till och från Göteborg (där jag studerar) varje dag. På morgonen va det jobbig för man var ju trött, som alla andra är. Inte mer med det, men på eftermiddagen .... ! Jag var så trött på eftermiddagarna att jag somnade bakom ratten flera gånger på vägen hem VARJE dag!!!
Det är helt sinnesjukt! Jag fick åka kollektivt istället men nej... Jag bor i Bua och för att det skulle bli billigare för mig (väldigt mycket billigare) så jag fick åka ut mot Frillesås istället för att åka in till Varberg. Problemet med detta var att jag fick byta fordon fyra gånger enkel resa. Jag blev sjuk konstant! Missade för många lektioner enligt mig själv och jag var seriöst sjukt deprimerad.

Den här utbildningen var något som jag verkligen ville. Men att bara ta sig dit kunde förstöra så mycket!😔

En kompis kom hem till mig en dag och frågade hur det var med mig. Jag berättade hur allt låg till och hon säger "Dem här symptomen visar att Herbalife är precis det du behöver!" Jag visst inte vad jag tyckte om detta och man kan säga att jag tackade nej. Min kompis såg hur dåligt jag mådde och gav sig inte, hon var på mig i 3 veckors tid och sa "pröva iallafall".

Jag testade, kände efter och efter 3 dagar var jag inte lika trött. Jag var faktiskt lite gladare också. Min mage? Helt plötsligt så kunde jag gå på toaletten när jag ville och magen gick ner i storlek för den blev inte så svullen. Jag visste inte att jag hade såna problem men efter att ha känt hur bra den blev så visste jag att detta kan jag inte sluta med!

Förr drack jag kaffe varje dag men fick hemska sura uppstötningar varje dag, gick över till Herbalifes Ört te som innehåller koffein bla. och dem sura uppstötningarna upphörde! 😍

Det jag ville få fram är att idag är jag inte deprimerad för jag är inte trött som då. Jag är en gladare tjej som också har fått mer tålamod. Jag jobbar inte med Herbalife men jag hjälper gärna så många mer om jag kan! Att man kan hjälpa folk med det här även om man bor på andra sidan jorden och veta att man har fått någon till att må såhär mycket bättre är en magisk upplevelse! 👏🍀


Likes

Comments

Ja man har ju då blivit extremt förkyld i helgen... Samtidigt så här man varit ensam hemma med hunden för sambon stack och jobba i Mantorp.

Idag ska jag på dop men eftersom jag är så dålig och knappt sovit något så kommer jag bara vara där under ceremonin. 

Resten av dagen efter det blir att bidra med kläder till välgörenhet och sedan fortsätta med att kolla film och vila 👌😊🌺

Likes

Comments

Ja du läste rätt!! För dig som älskar choklad så kan du nu göra nyttig chokladgröt!

Gör precis som vanligt när du kokar gröten.

1 dl Havregryn
2,5 dl vatten koka.

Sen när det kokat klart så tar du bort kastrullen från plattan och häller i Herbalifes F1 pulver med tex då choklad smak.

Blanda ordentligt och servera det med mjölk och bär 👌

Super gott !😍😍👍🌱🌱

Likes

Comments

Idag skämmer jag bort mig lite ! Lunch med pappa 😍👌

Likes

Comments

Blev en tidig morgon idag, mot Jönköping!😄

Likes

Comments