Header

Torsdag och min lediga dag som jag såg framemot att få sova lite längre, speciellt när min fästman varit iväg och jobbat sedan i tisdags och kom hem inatt (jag avskyr att sova utan honom, känner mig ensam och inte alls trygg). Jag var dessvärre tvungen att vakna tidigt idag för att ta mig till läkaren där det skulle tas några blodprover. Usch, jag avskyr det så mycket. Det gick dock rätt fort, tittade inte ens på den där jäkla nålen och på så sätt kunden jag inte föreställa mig hur det såg ut. Min arm somnade dock under tiden och fortfarande, några timmar efter, känns den fortfarande lika obehaglig.

När jag kom hem kröp jag in under det varma täcket igen, bredvid min fästman, och vaknade inte förrän klockan halv två på eftermiddagen.. med huvudvärk. Härligt! Då var i princip hela dagen förstörd så det enda jag gjort är att koka en kopp te, suttit på balkongen där jag svarat på bloggmail, planerat in några samarbets-outfits och nu tänkte jag fortsätta läsa min februari-bok. Jag hoppas att ni har en toppen torsdag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

On repeat right now

Likes

Comments

Låt mig presentera er ILIRIDA KRASNIQI, en utav mina absoluta favorit bloggare/influencers! Hon är ursprungligen från Kosovo men född och uppvuxen i Danmark. Inte nog med att jag inspireras av hennes outfits, otroligt vackra bilder och en skönhet som henne - hon är även en otroligt driven tjej som kombinerar sitt stora intresse för mode (genom att driva en stor blogg och Instagramkonto) samtidigt som hon utbildas till Tandläkare och lär Zumba. Hon är helt enkelt Goals och jag måste nog vara hennes största fan! Älskar henne! Ni hittar hennes blogg HÄR & på Instagram heter hon @iliridakrasniqi.

Svart kappa - HÄR // Byxa med skärp - HÄR // Mules med klack - HÄR // Rutig kavaj - HÄR

Den enda butiken som jag så himla gärna hade velat ha i Kalmar är, ZARA. Jag älskar deras plagg, det är verkligen sådana plagg som faller mig i smaken alla dagar i veckan. Jag älskar framför allt deras kappor och kavajer, så himla eleganta och kvalitén är alltid på topp. Trots att vi inte har någon butik här i Kalmar så hindrar det aldrig mig från att klicka hem plagg från deras hemsida. Länge leve Internet!

Likes

Comments

Snacka om att bli taggad på att börja gymma på heltid. Daaamn giiirl, you did it! Om jag själv får välja så vill jag nog ha allt, typ vart enda en. Plaggen är så himla fina och faller mig i smaken alla dagar i veckan. Jag älskar den rosa fägen, mönstren och dom guldiga detaljerna. Framför allt är detta så sjukt häftigt, att Kenza har fått designa sin alldeles egna kollektion för Puma. Vilken dröm!

Likes

Comments

As you get older, you really just want to be surrounded by good people. People that are good for you, good to you, and good for your soul!

Jag hoppas att ni har haft en toppen start på den nya veckan. Jag började denna dag med att ta tag i mina garderober. Jag skulle ju ha gjort det under helgen men det slutade med att jag jobbade hela helgen så jag fick ta tag i garderoberna idag istället. Jag är dock inte helt klar är, jag hann endast fixa i ordning en utav fyra andra garderober som jag måste fortsätta med i morgon. Det slutade med att jag än så länge lyckades fylla tre kassar med kläder som ska bort. Jag måste säga att det känns så himla skönt att rensa bort gamla kläder och göra plats föra andra nya plagg nu inför våren och sommaren. Nu håller vi tummarna för att jag ska hinna bli klar med allt i morgonen innan jag kickar igång veckans föreläsningar.

Likes

Comments

Klänning från Miss Selfridge.

När ska du till Kosovo igen? Planer på någon resa inom kort?

Jag kommer nog inte att åka till Kosovo fören under sommaren då en utav mina tjejer ska gifta sig. Jag måste självklart vara där för jag hade aldrig velat missa det. Ska jag vara helt ärlig så har både jag och min fästman det rätt fullt upp med både plugg och jobb just nu att vi inte riktigt har någon tid över till någon resa. Vi båda hade mer än gärna velat ta någon weekend här och där men just när han är ledig så är inte jag det och så motsatsen. Vi fyller dock 10 år, sedan vi blev tillsammans, under sommaren och vi båda vill mer än gärna fira det men vi får se hur vi gör. Vi kämpar på nu, vi får leva livet sen helt enkelt. Vi båda vet att detta lönar sig till slut, så vi kör på nu!

Jag vill börja det här mailet med att tacka dig för att du har båda fötterna på jorden. Du är nog den vackraste tjejen jag sett, så klok och vänlig. Jag har följt din blogg sen du började blogga och har många gånger sett dig i Prishtina. Jag kan säga att du strålar med din skönhet och vänlighet. Tack för att du är du, det inspirerar! Jag har en fråga och det är om du befinner dig i livet där du trodde att du skulle vara när du var 15 tillex.

Först vill jag återigen tacka för dina fina ord, du gjorde mig väldigt väldigt glad! Över till din fråga. När jag läste frågan var jag tvungen att tänka tillbaka. Jag minns att jag alltid brukade säga "när jag är 24-25 år, då ska jag ha tagit examen och försöka hitta en fin kille som jag sedan kan skaffa barn med när jag är 25". Jag kan nog säga att jag är där jag drömde om att vara när jag var ung. Dock träffade jag min fästman ganska snart efter att jag hade delat med mig av mina tankar om min framtid. Vi träffades när jag var 15 år. Jag ångrar absolut inte det för tillsammans har vi tagit oss där vi är idag. Jag tar examen i år och det enda som inte hinner bli som den unga jag planerade, är att hinna bli mamma vid 25-års åldern. Än är det ju inte försent men jag personligen känner mig helt ärligt inte så sugen eller redo för det än. Jag tror att det beror på att jag har det rätt fullt upp just nu, uppdaterar er mer om det efter examen hehe.

Klocka från Nicole Vienna.

Så fina bilder. Jag undrar om du ngngång stör dig på att folk typ härmar dig elr inspireras av dig o köper samma kläder som du. Jag frågar för jag känner många som följer dig och jag svär dom köper allt du har på dig. Du är med andra ord stor inspiration för många. Keep it up.

Tack tjejen för dina fina ord och tack för din kommentar! Helt ärligt så känns det ofattbart för mig, att jag skulle inspirerar någon annan till att vilja bära likanda plagg som mig. Men jag förstår ju att så är fallet med tanken på alla klick och samarbeten som sedan rullar in via bloggen. Jag kan inte vara mer än glad och tacksam för att jag skulle lyckas inspirerar någon utav er, det känns bara helt sjukt. Jag stör mig absolut inte på det, det vore väldigt konstigt annars.. eller då vore det rättare sagt inte någon bra ide att driva en blogg hehe. Kram på dig!

Vilka serier brukar du titta på? Tips please!!

Jag minns att jag brukade följa så många olika serier för några månader/år sedan, idag kan jag nog inte ge dig ett lika bra svar som sist jag fick den här frågan. Det enda jag följer idag är Wallgrens Värld samt tittar på Youtube vloggar lite här och där. Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men idag föredrar jag hellre att läsa en bok än att titta på ett avsnitt av någon serie.

Likes

Comments

Happy 10th birthday Kosovë! ♥ Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det mitt hemlands 10e självständighets årsdag. Jag hade nog velat vara där just idag, bla. för att Rita Ora ska hålla en konsert vid 22-tiden i Prishtina samtidigt som denna dag kommer att firas till max av Kosovos befolkning. Jag vet att Kosovo inte är där befolkningen vill att landet ska vara men jag tror och hoppas på att det kommer att bli bra för dom inom en snar framtid. Jag hoppas framför allt på rättvisa, tro och hopp! Shpresa vdes e fundit.

Låten nedan är på albanska, den påminner mig så mycket om min barndom. Ledri lyckades verkligen sätta alla detaljer på sin plats om hur barndom var för oss under tiden Kosovo inte var något självständigt land. Det var en rejäl throwback för min del som förträngt bort den tiden.

Likes

Comments

If you aren't willing to work for it, don't complain about not having it. 

Min helg började från och med igår men mina helger är alltid allt annat än lediga. Oftast brukar jag jobba under helgerna samtidig som jag kombinerar det med mina studier på vardagen. Det funkar så länge man kan, vill och har hälsan vid sin sida för att klara av det. Ibland får man prioritera visa saker före andra, i det här fallet brukar min blogg få lida varje gång.

Idag har jag jobbat och kom hem för kanske en timme sedan. Jag var så sugen på att börja rensa mina garderober (vilket måste göras) men jag kände mig för trött för att ta tag i det (det brukar ta mig några goda timmar) så jag får göra det under lördagen eller söndagen istället. Jag vet att mina systrar ser framemot det väldigt mycket så det måste göras snarast, för deras skull hehe. Jag hoppas att ni har haft en toppen vecka och att ni får en underbar helg!

Likes

Comments

I'm very picky with whom I give my energy to. I prefer to reserve my time, intensity, and spirit exclusively to those who reflect sincerity.

Likes

Comments

Vänner, jag hoppas att ni får en underbar dag idag!

Likes

Comments