Header

Bilder från idag på väg till gymmet. Blev tyvärr inga bilder från dagens pass men jag hittade en gammal video med benpressen. Det är en av mina favorit övningar då jag är väldigt stel i kroppen och jobbar på mina squats. Det känns då skönt att jag kan öka vikterna betydligt mycket mer när jag använder benpressen. Men det gäller att ha tålamod och fortsätta träna upp de svagare delarna av kroppen. Jag har en extremt lång väg kvar till mina mål, men är inget annat än exalterad över att tänka på mina framtida resultat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var nästa resa till Kreta bokad, längtar redan tillbaka till stranden trots att det bara var en månad sen jag kom hem från Kreta.

Likes

Comments

Nu när man varit hemma och vilat efter en förkylning så är det dags att rycka upp sig, och börja jobba! Glöm aldrig att dina drömmar ska vara dina mål och inte bara något du önskar. Det finns inget du inte kan göra! 💋

Likes

Comments

Jag vet hur svårt det kan vara att hitta motivationen tillbaka när man har haft ett uppehåll från träningen. Eller hur svårt det är att komma igång som ny också. Jag har varit där själv och jag kan bara säga att alla hinder man har är egentligen bara ursäkter. När du bestämt att du ska börja träna, gör det bara. Vänta inte på den där måndagen. Har du lovat dig själv att börja träna gör det bara. Svik inte dig själv det är värre än att någon annan gör det mot dig. Vi människor orkar mer än vad vi egentligen tror. Tänk inte på hur hårt det kommer att vara utan njut för stunden över känslan att du kämpar för det du verkligen vill uppnå....

Likes

Comments

Dagens träning med fokus på ben. Det är häftigt att man blir så exalterad över att vara på gymmet. Speciellt efter ett uppehåll på ett halv år. Jag trodde inte att jag skulle komma igång så fort med både kondition och styrka.

Likes

Comments

Efter 2 timmar och 30 minuter på gymmet så känns det redan i kroppen att träningsverken är på väg. Men man kan inte annat än vara nöjd! Dagens fokus var på armar, axlar, bröst, rygg och mage.
Nu är det dags att sova efter en så lång dag.

Godnatt på er då! ❤️

Likes

Comments