VECKA 24

Postad i: Q/A

Vart är dina cat-wing glasögon ifrån?! så jäkla snygga?

- Tack, de kommer ifrån Primark men vet att de har funnits typ exakt likadana på Ciquelle

Kan inte du börja lägga upp mer citat på bloggen också?

- Absolut!

Dina sommarplaner?

- I midsommarhelgen ska jag och mammsen till mina kusiners landställe, den 11e juli åker vi till Malmö, vi kommer även under den veckan åka till Köpenhamn gå på tivoli, shoppa mm.. sen åker vi till Borås ca 1vecka efter Malmö! annars ska vi bara vara hemma, åka till Furuvik, kolla på artister, sola, bada och njuta av ledigheten!

Vad har hänt med din blogg och uppdateringen? ska du sluta blogga?

- Nej jag ska absolut inte sluta blogga, På senaste tiden har jag bara haft massa annat för mig och andra saker har kommit i vägen.. Och då har jag inte prioriterat bloggen i första hand och det är därför den legat lite på lä. Men jag tycker det är jättekul att blogga och har absolut inga planer på att sluta! Nu när jag fått sommarlov kommer jag ha mycket mer tid så det kommer bli bättre uppdatering. Hoppas du fick svar på din fråga, Kraam! <3

Har du börjat fixa dina naglar på salong? isf vart eller hur fixar du dom?? SUPER SNYGGA!

- På senaste har jag saknat att ha långa, fina och fixade naglar och anledningen till att jag inte fixar de på salong varje månad är bara för att det är på tok för mycket pengar för mig och mina inkomster som 13åring .... För någon vecka sedan så beställde jag hem ett 100pack lösnaglar ifrån fyndiq och nagellim så nu fixar jag de själv hemma, mina har nu holt i ca 1,5vecka utan att något lossnat för min del absolut ett bättre alternativ och billigare som funkar jättebra för min del. Vill ni skulle jag kunna göra ett helt inlägg om hur jag gör mm:)?

Har ni en fråga som ni vill få besvarad så kan ni kommentera under vilket inlägg som helst så kommer jag svara:;), ska förövrigt försöka och göra ett sånt här inlägg varje vecka:)!

  • Postad i: Postad i: Q/A

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229