Hejsan! Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen. Imorgon slutar den här terminen. Det har gått såååååå fort. Nu ska jag packa klart det sista. Jag har städat, tvättat och börjat packa lite i helgen.
På onsdag ska jag besöka min gamla skola på förmiddagen, det ska bli roligt. Känns både som att jag gick där igår och som att det var en evighet sen. Men ska bli spännande att se om något förändrats där. 😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu ska vi har flyingedag! Men det är ganska oklart hur den kommer bli. De har hittat EHV-4 smitta på en häst, så inga hästar utifrån får komma hit, och Flyinges hästar har ett schema för att inte träffa hästar från andra stall i ridhusen. Men de löser det säkert bra på något sätt!
I måndags och tisdags red jag Ezmeralda. I måndags var hon jättefin! Red ut och jobbade med ställning och rakriktning, hon går ofta lätt på 3 spår. I tisdags var hon jättespänd. Försökte bara få henne avslappnad. Men då fick jag en liten flygtur! :) Men det gick bra!

Likes

Comments

Den här helgen var min moster nere och hälsade på. Det var roligt att hon kom ner! Vi var ute på Flyinge hela tiden, eftersom hon åkte tåg ner och då är det krångligt att ta sig nånstans.
Nu sitter jag på bussen påväg till skolan, det har varit lite förseningar pga nån olycka nånstans. Den här veckan har vi jättemycket, men det är bara två veckor kvar nu! 🎅🏼

Likes

Comments

Jag har varit sjuk två dagar nu, men idag var jag i skolan, bara lite krasslig. Vi hade Flyingedag, och den ända hopplektionen den här terminen, så jag var med på det. Kan erkänna nu efteråt att det var en dum idé, för jag fick inte ut så mycket av den. Jag red sen snäll och fin häst som heter Stakka Bo. Det var såklart roligt att rida. Var väldigt trött efter det så borde kanske ha struntat i det, men men. 
Här kommer en bild på Stakka Bo!

Likes

Comments

Nu är det en ny vecka igen. Tiden går fort. Den här veckan har vi mycket i skolan.
i helgen har jag varit funktionär på hopptävlingar här på Flyinge. Det var roligt! Jag har också ridit och pluggat en hel del.. 😄

såhär immigt var det i lördags, bilden är tagen strax före 16, så inte på morgonen!

Likes

Comments

Idag har vi haft Flyingedag igen. På hippologilektionerna håller vi på med ett rasarbete, där jag jobbar om tinkrar. På ridlektionen red jag Fleur, ett brunt, trevligt sto.

Igår red jag Diana, som var väldigt pigg och springig, men hon var jättefin gången innan det, så man får väl ta sämre dagar också!

Här är Fleur som jag red idag!

Och en mycket vacker selfie med fröken Diana!

Likes

Comments

Godmorgon! Jag red Ezmeralda i måndags, igår hade vi husmöte och idag ska jag rida Diana. Nu ligger jag i sängen och hör regnet, så vill INTE gå upp. 😕 Jag hoppas att det inte är så kallt idag, för då blir det superhalt på vägen sen, vilket jag och moppen inte uppskattar.

Likes

Comments

Den här helgen har min pappa och Lovisa varit nere på besök. De kom ner vid typ 23 i fredags så då var det i princip bara att packa in de och gå och lägga oss. På lördagen var jag iväg till ett stall där jag jobbar lite på förmiddagen och hjälpte till vid en fotografering av hästarna. Det var roligt, och pappa och Lovisa kom efter lite senare. Sen åkte vi och köpte motorolja till min moped, eftersom det behövde bytas, så vi fixade det. Vi fikade och åt middag. Idag har de åkt hem igen, men innan det gick vi en sväng här på kungsgården och Lovisa hälsade på hästen hon blev kompis med sist hon var nere med farmor. Nu har jag tvättat, jobbat med skolarbete och laddat över lite bilder till datorn, som fortfarande håller på att jobba med det.. Det går inte så fort..


Kommentera vad ni vill läsa om!!

Likes

Comments

Jag tänkte bara lägg upp lite bilder på hur olika mycket vinterpäls mina skimmlar har. Diana är halvklippt, men fotad där hon inte är klippt och Ezmeralda är ”långhårig” överallt.

Dethär är alltså Diana, fluffhästen!

Och Ezmeralda. De bor på samma ställe, har lika tjocka täcken men är väldigt olika håriga! En liten intressant jämförelse bara.

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig! jag var och red Diana, jobbade med henne i skritt och hon var jättefin!Jobbade med att ställa inåt och utåt i båda varven, flytta för skänkeln, och variera mellan en låg form och högre form. Hon skötte sig jättebra. Hon hade veterinär ute i tisdags och har ett par låsningar så nu får hon ta det lugnt några dagar. Imorgon är det skola igen!

  • Filed under: Häst

Likes

Comments