The ordinary

Jag tänkte att det kunde vara lite kul att visa vad jag använder för hudvårdsprodukter. Använder väldigt väldigt många olika märken och sorter, men detta är ett märke jag fattat tycke för på senare tid. The Ordinary har ju allmänt fått en hype det senaste, men tycker faktiskt än så länge produkterna lever upp till förväntningarna. De jag har från The Ordinary är:


• High-Spreadability Fluid Primer. Tycker sminket lägger sig jättebra med denna primern. Känns återfuktande och ger ett ”glowigt” resultat, vilket jag vill åt

• Organic Cold-Pressed Morocan Argan Oil. Denna använder jag både i ansiktet och ibland i hårbotten. Resultatet på håret har jag inte hunnit märka då jag inte haft produkten så länge, men i ansiktet uppskattar jag den. Återfuktar och gör min hud len!

• Caffeine Solution. Denna har jag använt i över ett års tid and I love it! Motverkar mörka ringar samt ”puffet” under ögonen. Kan varmt rekommendera!

• Hyaluronic Acid + B5. Använder denna som jag brukar använda serum. Applicerar på rengjord hy och har sen mina vanliga produkter på. Tycker den återfuktar bra och jämnar ut huden.

• AHA + BHA Peeling Solution. This one guys! Är så nöjd med den! Porerna minskar jättemycket, jag får både glow och slät hy. Tycker denna är superbra och de jag pratat med som använt denna håller med.

Viktigt att påpeka är att alla såklart har personlig hy, så dessa produkter kanske inte passar till alla, but I like them!Gillar