Sista heldagen i cph för denna gång

Vilka dagar vi haft va!! Helt fantastiska..... är så taggad och glad för detta kapitlet för Ludvig! Gud så roligt han kommer ha det här!

Idag var sista heldagen för min del här i Köpenhamn. Men kommer ju såklart tillbaka om ett tag. Vi började denna mys-söndag med frukost på Apollo bar. Väldigt hipt och nice ställe, god mat!

Vi fortsatte dagen med att promenera runt, fota och kika i butiker. Idag var vädret faktiskt på vår sida! Molnigt men väldigt skönt.

Vi besökte bland annat detta SUPER BALLA stället som hette Studio Arhoj som bestod av mängder med handgjorda muggar, koppar, fat och skålat. Blev helt kär!!

Blev senare en paus och kaffe uppe på Illums rooftop. Trevligt ställe för en kopp! De hade även frukost och nice fika, och på samma våning en mathall.

Avslutade stadsdagen med streetfood i form av thai och lite fler butiker. Sedan var fötterna rätt trötta så vi begav oss hemåt.

Efter lite vila och ombyte av kläder åkte vi till restaurangen Pluto där vi reserverat bord. En Michelin restaurang (!!) som hade grym mat!! Beställde in massa smårätter och delade på and wow. Ni måste dit!!

Nu: godnatt och tack Köpenhamn för denna gång!! P.s kommer sakna ihjäl min pojkvän...

Gillar