Outfits förslag inför nyår

Trots att vi lever i dessa konstiga tider just nu och många inte kommer att fira varken jul eller nyår som vi brukar tycker jag att vi ändå kan klä upp oss. Det där extra festliga så vi känner oss snygga inför högtiderna, jag mår i alla fall bättre utav bara det!


Snart kommer nyår och det betyder nytt år. Här är några favoriter jag GÄRNA skulle vilja fira in det nya året med! Klicka som vanligt på bilderna för att komma till plaggen.


En silverfärgad satin klänning som skulle vara ursnygg i en större svart kavaj!

Denna klänningen bara skriker nyår!!!! Hur glittrig och härlig? Skulle absolut tagit på mig ett par enkla svarta klackar till denna skönhet.

Detta är en klänning i min smak! Har faktiskt en liknande hemma. Det fina med detta plagget är att man kan matcha den på så många olika sätt. Klä ner den med en kavaj och boots eller klä upp den med klackar och stora smycken. Jag röstar på klä UPP nu på nyår ;)

Hur mogen och hur underbar var inte denna klänning då? WOW! Tänker mig stora maffiga örhängen och låga klackar till.

Less is more, right? Kavaj går ALLTID hem. Denna simpla snygga kavaj hade man kunnat köra en all black look med. Kavajen tillsammans med svart simpel topp och svarta kostym och piffa upp outfiten med några fina smycken och ett par klackar till.

Superfin och sexig, lite see thru och chiffong armar. LOVE IT! Perfekt att köra med ett par beiga kostymbyxor och massa massa massa fina mindre smycken.

Dessa satinbyxor är gudomliga ju! (finns även i beige). Tänk ett par klackar och en oversized knäppt kavaj till, UTAN något under. Yes yes yes. Gärna bakåtslickat hår och stora örhängen till det.

Så fin kavajklänning! Också något som alltid går hem på nyår (även andra festliga tillställningar). Denna kan man egentligen matcha precis hur som helst, går knappt att bli fel. Skulle dock fokusera mycket på detaljerna, såsom håret, smycken och andra accessoarer då klänningen i sig är rätt clean och simpel.

Här har vi en trendspaning som definitivt kommer att bli klockren. Byxor i läderimitation i andra färger. Jag framförallt har fastnat för brun, off white, beige och denna snygga mörkgröna. En fin långärmad meshtopp, stor kavaj i svart till klackisar och fina accessoarer. (Och JA, det är mycket kavajer hit och dit, med det går alltid att matcha upp och I love it!)

Och här nedan slänger jag in lite fina smycken och festliga accessoarer som passar perfekt till nyårs outfiten ;)

  • Mode

Gillar

Kommentarer