I samarbete med BGA

I samarbete med BGA har jag fått hem så så så fina produkter som jag anser vara både tidlösa men samtidigt göra det lilla extra i inredningen. Jag kom i kontakt med företaget för cirka en månad sen och efter att ha kikat igenom deras produkter på BGA’s hemsida (som ni hittar HÄR) kan jag bara säga en sak: I LIKE!!!! De erbjuder allt från posters och ramar till speglar och fotoalbum. Ni hör ju hur fantastiskt!


Det jag gillar starkt med BGA’s olika produkter är att allt kan göras så personligt. Det finns bland annat flera tusen (ja, ni hörde rätt!) posters som man kan välja emellan, och dessa posters innefattar så många olika stilar och teman som verkligen kan förgylla ens heminredning. Pricken över i:et så att säga!


En produkt jag fullkomligt älskar och som jag därför valde att klicka hem var denna enkla runda spegeln (klicka på bilden eller HÄR). Den kommer jag kunna ha i princip hela livet då den enkelt går att matcha med olika inredningsstilar och till och med till olika rum. En detalj jag gillar med spegeln är att den är ramfri samt att storleken enligt mig är perfekt. Supertrendig och samtidigt odödlig! Wow!

Ytterligare några produkter jag tänkte visa er från BGA är dessa två posters tillsammans med fotoramarna. (Ramarna hittar ni HÄR, poster 1 HÄR och poster 2 HÄR) Så j*kla snyggt va! Ramen tycker jag är en ‘’must have’’ då den alltid kommer till användning. Snygg i sin enkelhet och enkel att kombinera till olika designs och prints. Min lillebror fyller år nu i september och kände att dessa två posters var en perfekt födelsedagspresent. Han älskar att fotografera samt fått någon dille på ‘’skatestil’’, så tyckte att dessa representerade det bra. Beställde även hem några fler då det kan vara roligt att kunna byta prints i ramarna, det är ju väldigt smidigt! HÄR har ni en direktlänk till alla olika prints som finns.

Som sagt, klicka på direktlänkarna eller på bilderna för att komma till produkterna. Tack fina BGA för detta samarbete! xx

  • Annat

Gillar