Fancy Christmas

JAG VET att det är tidigt men är verkligen så taggad på jul hihi. Så tänkte tjuvstarta lite med ett julinspirerat inlägg med christmas outfits / items. Tycker alltid det är roligt att klä upp dig under den högtiden, hur man än firar. Här är lite finisar i alla fall och som alltid klickar ni på bilderna för att komma till plaggen.


Denna klänning skulle jag para ihop med ett par högre boots (gärna med klack), eventuell en oversized kavaj och ringar i öronen.

Denna fina spetsklänning skulle jag matchat med ett par enklare och mindre guld smycken.

Denna fina fina blusen skulle jag matcha med ett par raksydda svarta kostymbyxor och silversmycken som små detaljer.

Denna underbara kavaj skulle jag bära ett par breda raka svarta kostymbyxor, jag skulle valt att ha kavajen knäppt med inget/bh under, enkla lägre öppna klackar, stora örhängen.

Läckra halvlånga skinnbrallor! Skulle haft en svart långärmad ribbad topp till eller en långärmad enkel meshtopp med ett par svarta stängda klackar.

Hello beauty! Skulle matchat denna söta blus med ett par tightare svarta jeans och ett par större örhängen.

Denna kjol var redan matchad med en underbar stickad tröja som ett set and I loved it. Skulle också matchat det så på jul. Riktigt snyggt!

Börjat älska bruna skinnbyxor, så ball verkligen. Man kan i princip matcha det med allt. Svart, grått, brunt, beige, vitt.... Dessa byxor skulle jag vilja ha en mysig stickad tröja till.

Med denna klänning ett par overknee boots och silver smycken.

  • Mode

Gillar