Fall trends

Det finns ju typ inget finare än höstmode och dess trender, am I right? Jag tänkte bjussa på lite tips och plagg som kommer vara superfina nu denna höst. Love that trendy look hihi. Har även försökt hitta lite plagg i den stilen som ni kan klicka på för att komma till.

First up: grey grey grey!! Grått är en av IT färgerna till hösten, och gärna tillsammans med grått och mer grått hihi.

Leather, PU läder, skinn u name it! Och det är på allt allt allt, allt från byxor, väskor, jackor, kavajer....

Howdy partner!! Något som kommer vara SÅ trendigt både i höst och till våren är de älskade cowboybootsen. Både the real thing men även boots med inspiration från dem.

En trend som kommer tillbaka nu är randigt! Och speciellt svart-vitt randigt i stickat. Har inte helt bestämt mig vad jag tycker om this thing.... känns lite som när man var liten? Men haha kommer säkert tycka det är supersnyggt om någon månad lol.

En trend som varat ett tag nu men jag ÄLSKAR det!! Det är oversized kavajer i alla färger och former. Bästa plagget ever verkligen!!

Loafers är något som definitivt är och är en kommande trend. Tycker det är en rätt trevlig trend, har ett par svarta fina loafers själv, använder dem dessvärre inte så ofta då jag tycker det är lite svårt att matcha.

Jag säger bara: GRÖNT!!! Grönt är ytterligare en IT färg till hösten. Olika nyanser av grön är mer än välkomna, speciellt djupa mossgröna färger.

Höga boots och stövlar, JA SNÄLLA! Både klackar och icke klackar. Love love love love.

  • Mode

Gillar

Kommentarer