Vi ska flytta!!!!

Hej och hallå!!!! Inte ofta jag skriver något här. Men tänkte komma med lite updates mitt i allt kaos och julmys.

Vart ska man börja? Kanske bäst att börja med det rubriken säger, jag ska flytta!!! Jag och min Emil har fått en förstahandslägenhet och är såååå glada över detta!! Lägenheten är helt nyrenoverad, den är liksom inte ens färdig, och vi flyttar in den 24e februari. Rolig detalj är att det då kommer vara exakt 1 år sen jag och Emil träffades för första gången, hur sjukt? ❤️

Nästa nyhet. Jag ska sluta jobba i Trollhättan. 23e december blir min sista arbetsdag och vad som händer sen det får vi se.

Och ja annars? Insåg igår när jag satt och kolla på möbler och kom in på en sida som jag tidigare haft samarbete med att jag saknar att blogga!! Och nu hade jag ju lite saker att dela med mig av så det kändes ju kul. Kanske blir en del flytt och inredningsrelaterade inlägg, vem vet.

Och snart är det jul!!! Hur går det för er på den fronten?? Känner fortfarande att jag ligger så mycket efter med julklappar... Har ju rätt många att köpa. Dessutom fyller mannen år 2 dagar innan julafton, vilket ska bli superkul! Julstämningen är i alla fall på topp så det känns ju bra.

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

åh vad kul med flytt och att du är tillbaka! 😃 <3

nouw.com/sarahlinnsliv