När livet är bäst

Nej men hej och hallå! Det var ju inte igår haha. Blev så sugen på att blogga nu igen nyligen. Tror det har att göra med att jag nu det senaste mått så himla bra, så det känns kul att dela med sig. Har dessutom nyligen börjat nytt jobb med lång pendlingssträcka så då har man ju gott om tid till att skriva 😉

Lite bilder från i helgen. Jag och Emil hade våra första riktiga gäster i nya lägenheten. Vi har verkligen dragit på det där för vi har ju velat ha allt klart allting, och så är det corona man kan inte ha folk hos sig hur som helst, och jag har haft fullt upp med nya jobbet osv osv. Men nu i helgen så var Maria och Gustaf hos oss och det var verkligen hur mysigt som helst. Vi spela spel, gjorde pizza, drack vin och hade det så bra.

Och ser ni lite i bakgrunden hur fin lägenheten är??? Jag är såååå grymt nöjd. Blir lika lycklig varenda gång jag går upp på morgonen och ser hur fint det är. Att flytta ihop med Emil är definitivt det bästa jag har gjort. Får visa en liten "apartment tour" i ett annat inlägg tänker jag.

Har ju blivit lite besatt av växter också som ni ser haha, men tycker det bidrar så mycket till hemkänslan.

Gillar

Kommentarer