Långhelg

Idag blev det ledigt!!! Fick dock reda på det när jag redan var på väg till jobbet hahah så var uppe tidigt. Men har nu passat på att ta det helt lugnt, gjort frukost och nu satt mig för att börja kolla på Familjen Bridgerton. Är inne på första avsnittet och har verkligen inte fastnat för det (gillar vanligen inte den typen av serier) men eftersom den var så populär tänkte jag att jag skulle ge den en chans.

Annars är planerna för idag att övningsköra, och sen vänta på Emil och så åker vi hem till hans föräldrar och tar helg.

Tror faktiskt jag behövde en extra ledig dag idag. Varför jag "sluta" blogga var för att jag hade såååååå mycket att göra. Har verkligen varit sönderstressad hela hösten/vintern och gråtit flera gånger i veckan när plugget var som stressigast. Det var en sak att vara student, bo hemma, och en helt annan sak att vara student, nästan jobba heltid, ha råd med hög hyra, mat osv och samtidigt växla mellan två boenden. Det har varit så stressigt att jag fortfarande, trots att plugget är klart och att jag nu för tillfället endast jobbar deltid, känner mig utmattad. Lyckades jag med att gå in i den där berömda väggen? Känns som det.

I alla fall. Som ni förstått är det enda jag kan tänka på just nu flytten som snart äger rum. Tänk att jag fortfarande inte sett lägenheten då den inte är färdigbyggd??? Så spänd och nervös.

Förresten, vill väldigt gärna börja blogga igen men tycker att det är sååååå svårt att komma igång och veta vad jag ska skriva om. Har ni tips? Vad vill ni läsa? Tycker verkligen inte mina senaste inlägg varit bra så tar gärna alla tips jag kan få.

Gillar

Kommentarer