Börjar bli trött

Godmorgon torsdag? Det är väl torsdag idag? Hoppas allt är fint med er. Det är bra med mig i alla fall förutom att jag börjar bli riktigt, riktigt trött. Har kommit in i det där stadiet nu i slutet av terminen då det inte spelar någon roll hur många timmar du har sovit, hur bra du har ätit, hur mycket du duschat och fixat dig, för man känner sig så himla trött, sliten och ofräsch oavsett vad. Så nu vill jag verkligen bara ha plugget överstökat så att jag kan få slappna av lite, bryr mig liksom inte ens om resultatet på tentan vill bara få den gjord.

Tycker ni om min ritning på hur plack bildas i artärer? ;)

​Dagen ser ut som precis alla andra i princip. Jag kommer vara hemma, plugga, gå ut en sväng på stan, plugga lite mer, kanske gå en till promenad och sen hem och chilla. Är faktiskt ensam hemma ikväll vilket är en sällsynt företeelse, vilket jag ser väldigt fram emot. Har man så stor (och stökig) familj som jag är det rätt så skönt med egentid hemma ibland, så ska se till att njuta ordentligt av det. 

Dagens viktigaste och största fråga är vad jag ska laga till middag :p Så har ni tips, kommentera!! ;)

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Känner precis samma sak, haha! Bryr mig inte om resultatet (så länge jag blir godkänd såklart) utan vill verkligen bara få det gjort!! Kram fina <33
nouw.com/matildaberlin
Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Been there done that, så jag förstår dig helt! Håll ut! <3
nouw.com/denevigaresenären