Håller frenetiskt på att spara bilder på instagram för att samla på mig inspiration. Alltså frenetiskt. Just nu är det uppenbarligen rosa sminkningar, hjärtformade solglasögon, och massor av andra fina väskor och kläder. Och pärlor på jeans! Vill köpa massor av pärlhalsband och trä på runt mina jeans. SÅ så snyggt!!

PUSS <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

80-talet är tillbaks ska ni veta. Har hatat detta årtiondet så länge och hade lite panik i höstas när det började snackas om att det skulle göra en comeback, men nu är det här och som med allt så vänjer man sig. Nu gillar jag det till och med. Hade verkligen hatat mig själv för ett halvår sedan om jag visste om att jag skulle säga detta haha. Men tycker 80-talet är så kul, massa skrikiga färger och mönster, massor av stora smycken, axelvaddar och färgglatt smink. SÅ mycket av allt liksom, bara att vräka på! Kul ju!

PUSS <3

#nouw30daychallenege #nouwfashion

Likes

Comments

Alltså jag blir verkligen SÅ inspirerad av att kolla på det här klippet. Många av er har säkert redan sett det, typ analyserat det i skolan på samhällskunskapen. Men alltså jag älskar det SÅ mycket. För mig så är detta verkligen det roliga med kläder. Att bara bryta alla regler och köra sin grej. Finns t.ex inget jag älskar mer än människor (särskilt äldre) som verkligen struntar i allt och bara kör sin grej all in. Typ Iris Apfel! Vill verkligen verkligen vara som henne när jag blir gammal. Absolut coolaste jag vet! Dock finns det faktiskt en klädregel jag tycker att vi alla bara kan komma överens att följa, för det finns faktiskt en gräns. Crocs. Alltså snälla nej.


PUSS <3

Likes

Comments

Smink hörrni. Jag är SÅ dålig på det men vill verkligen bi bättre!! Bara kunna slänga på mig lite ögonskugga på morgonen liksom! SÅ kul grej! SÅ ska börja öva, MASSOR. Mitt senaste försök till detta var dock i söndags när jag rotade fram en gammal ögonskuggspalett och började kladda på, för att sedan vakna upp dagen efter med ögoninflammation. Så jag får väl börja med att införskaffa lite NYA produkter hahah.

PUSS <3

#nouw30daychallenege

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag hörrni!! Har aldrig brytt mig särskilt mycket om den här dagen, men tycker att det är en rolig tradition. Liksom inget jag går och räknar ner till direkt, men så plötsligt är dagen här och man får geléhjärtan i skolan och kanske äter något vaniljhjärta hemma. Bra grej! Förra året så firade jag och min kompis Alva genom att äta superromantisk middag och kolla igenom alla Twilight-filmerna i sträck hahah. SÅ bra sätt att fira tycker jag. I år däremot så är jag förkyld och har ögoninflamation och ska därför sitta ensam hemma i karantän för att inte smitta någon annan. HÄRLIGT. Så om det är någon av er som mår dåligt över att inte ha världens planer ikväll så kan ni känna er lugna hahah. Nejmen jag är verkligen helt lugn med detta fatum. Har köpt massor av naturgodis och ska kolla på film och serier hel kvällen, så jag lever loppan jag!

PUSS <3

#nouw30daychallenege

Likes

Comments

1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10

Kollade runt lite på Mango och Zara och H&M, och hittade så så mycket fina smycken. Igår såg jag också om dokumentären om Iris Apfel, så är ännu mer inspirerad till att ha massa smycken pga det. Vill ta ett till hål i örat, ha på mig massor av stora ringar, köra massor av halsband lager på lager, ha stora örhängen och gärna två olika! Har man bara en bra grund av massor av smycken kan man egentligen bara slänga på sig vad som helst över och det ser ändå roligt ut liksom! Bra grej!

PUSS <3

#nouw30daychallenege #nouwfashion

Likes

Comments

Från början hade jag tänkt att jag skulle göra ett inlägg om endast plast-trenden som är väldigt stor i vår. Men sen kollade jag lite närmre på Chanels SS18 visning och kände att dem ändå gjorde den trenden allra snyggast, så jag kör istället ett helt inlägg om endast den visningen. Men hur snyggt är inte allt detta??

Plast är i alla fall jättestort i vår! Släng på en transparent regnponcho över dina vanliga kläder, lägg ner din väska i en genomskinlig plastväska, eller vad vet jag, klipp sönder en plastpåse i lite styvare material och ha som skärp hahah, anything goes :)

Och till sist, en bild på Karl Lagerfeld (och hans gudson Hudson), mannen myten legenden hahah. Ser upp till honom så otroligt mycket verkligen. Kreativt geni.

PUSS <3

Likes

Comments

Här är några av mina favoriter från allt jag sparat på instagram på senaste. Älskar den funktionen verkligen! Mycket färger och mönster som vanligt, nedklädda kostymer till vardags. Hur snyggt var det inte med den orangea chanelväskan i en plastväska?? Så kul med röda miniväskan också! Gillar den trenden. SÅ snygga örhängen från Sophie By Sophie, och Gucci strumpbyxor jag kanske kan hugga av i alla fall ett finger för.

PUSS <3

#nouw30daychallenege #nouwfashion

Likes

Comments

Interview Magazine, Dylan Sprouse, läs hela reportaget här.

Alltså efter Pinterest så måste Interview Magazine vara min bästa inspirationskälla. Som ni kanske märkt hahah, tycker det är kul att dela med mig när jag hittar riktigt coola och inspirerande bilder :) Och blev SÅ inspirerad av dessa, tycker att outfiten var så snygg verkligen. Är också så sugen på att köpa ett par riktigt långa lösa jeans just nu, tycker det är väldigt snyggt! Så ska försöka tjata med mig någon kompis ut till något second hand ställe så fort som möjligt nu hahah :)

PUSS <3

Likes

Comments